Izvor: BK TV arhiva vesti 05.11.2016

ZAR JE DOVDE DOŠLO: Umesto da mu se podigne SPOMENIK, kuća čuvenog SRBINA SRUŠENA! (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Kuća u starom jezgru Kragujevca, koja je u 19. veku neko vreme bila dom Đure Jakšića, danas se potpuno urušila. Objekat u Karađorđevoj ulici, prema pisanju Informera, već decenijama je u veoma lošem stanju, i bio je ograđen jer je urušavanje… »

HOROR UŽIVO: Novinarka upucana PRED KAMERAMA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

BK TV 05.11.2016
Miran protest pretvoren u pravi haos. Predviđen kao miran protest zbog izgradnje naftovoda u Severnoj Dakoti, međutim pretvorio se u veoma nasilan. Nemiri su počeli nakon što je policija gumenim mecima pogodila novinarku Erin Šrod. Nesrećan trenutak… »

TA "LUDA" SRBIJA: Još jedan spomenik zbog kog ćete liti suze, ali od smeha! (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Tokom godina ste verovatno videli mnogo čudnih, čak i bizarnih spomenika, ali malo-malo, pa neki novi "zasija". Spomenici poput onog o kom ste čitali na našem portalu, neizostavan su deo narodnog humora (tako ispada, Bože oprosti). Ipak, ima i onih… »

KONAČAN BILANS SAMITA U RIGI: Srbija potpisala ugovore sa Kinom u vrednosti od 734 MILIONA EVRA!

BK TV 05.11.2016
Srbija je na Samitu Kine i zemalja centralne i istočne Evrope "16 + 1" u Rigi potpisala šest ugovora i sporazuma sa Kinom vrednih 734 miliona evra, a kako je večeras rekao premijer Aleksandar Vučić krenuće se odmah u realizaciju tih projekata. Među… »

UPOZORENJE SVIM VOZAČIMA: Ako napravite ovaj, naizgled, BEZNAČAJAN PREKRŠAJ, platićete 1000 EVRA!

BK TV 05.11.2016
Izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja, koje bi uskoro trebalo da nađu pred ministrima u Vladi, a zatim i pred poslanicima u Parlamentu, doneće velike promene. Vozači u Srbiji od 1. januara trebalo bi da očekuju drastičnije kazne za… »

VUČIĆ: Svima koji su pokušali da KRIMINALIZUJU moju porodicu odgovoriću na pristojan način!

BK TV 05.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić istakao je večeras da je jedino Srbija, od zemalja učesnica na Samitu Kine i zemalja centralne i istočne Evrope u Rigi, potpisala sporazum o potpunoj viznoj liberalizaciji sa Pekingom. Vučić je, posle sednice premijera… »

IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Njena rečenica iz kultnog domaćeg filma i dan-danas je popularna, a evo kako izgleda i čime se…

BK TV 05.11.2016
Mnogi i dan-danas citiraju čuvenu rečenicu koju je upravo ona izgovorila u kultnom domaćem filmu "Mrtav, 'ladan". Glumica Tara Manić, proslavila se samo jednom rečenicom izgovorenom u filmu koji se i danas rado gleda. Tara se pojavila u filmu… »

OVO NEMA NI U FILMOVIMA: Okopavao je svoju baštu, ubirao šargarepe, a ono što je pronašao na jednoj ostavilo ga bez TEKSTA…

BK TV 05.11.2016
Jedan penzioner u Nemačkoj je našao zlato u svojoj bašti: našao je burmu koju je izgubio pre tri godine i to na šargarepi koja je izrasla kroz nju. Nemačka TV VDR navodi da je 82-godišnji Nemac burmu izgubio radeći u bašti u gradu Bad… »

NEMAČKA VAPI ZA SRBIMA: Traže skoro 7000 RADNIKA, plata do 4000 EVRA, evo i kako da se prijavite!

BK TV 05.11.2016
Prema najnovijim podacima, u Nemačkoj trenutno ima čak 691.000 slobodnih radnih mesta u raznim profesijama. Nemačkoj su trenutno najpotrebniji radnici u socijalnoj zaštiti, maloprodaji i pripremi i dostavi hrane, kao i u građevinskoj industriji. Da… »

OVO BI BIO PRAVI ŠOK: Stižu potencijalno loše vesti iz Pariza za navijače Novaka Đokovića!

BK TV 05.11.2016
Iako je Završni masters u Londonu prilika za Novaka Đokovića da se vrati na prvo mesto, izgleda da nije sve tako sjajno. Kako se "šuška" po teniskim kuloarima, srpski teniser Novak Đoković mogao bi da odustane od završnog turnira sezone i time bez… »