Izvor: BK TV arhiva vesti 05.11.2016

Sirijski restovani karfiol

BK TV 05.11.2016
Sirijski restovani karfiol – prava delicija za ljubitelje karfiola. Ukoliko nemate neke sastojke, zamenite ih drugim, sličnim. U pitanju je posno jelo. Potrebno je: 350 gr karfiola 1 glavica luka 3 kašike maslinovog ulja po 1/4 kašičice: soli… »

NEVEROVATNO, ALI: Ovom momku (19) je posao da SAM putuje avionom, pije šampanjac i sve to kači na DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Zamislite da ste prvi i jedini putnik novog aviona, da vas pozdravljaju šampanjcem, možete da zavirite u svaku kabinu i sedite gde god poželite. Kada ste analitičar avijacije, ekskluzivan pristup ovom privilegovanom svetu je svakodnevica… »

Zašto su najbolji ljudi baš oni koji su se najviše napatili u životu

BK TV 05.11.2016
Svaka osoba na svetu ima karte koje su joj podeljene na samom startu i sa tim kartama mora igrati komplikovanu igru koja se zove život. Dodeljene su nasumično, a o sreći zavise vaši geni, mesto gde ste rođeni, finansijske mogućnosti vaše… »

Ko je kriv za vršnjačko nasilje? Upravo roditelji!

BK TV 05.11.2016
Pismo Jelene Obrenović-Damnjanović, majke jedne devojčice, uzburkalo je licemerni deo Srbije. Naročito one roditelje koji svojoj deci povlađuju i dopuštaju previše, a kada nastane problem, krive sistem i državu. Ona ih je nazvala "roditeljima… »

OKEAN JE DUGO ČUVAO TAJNU: Ronio i naišao na nešto što će PROMENITI TOK ISTORIJE! (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Ovome se sigurno nije ni nadao! Ronilac Šon Smirčinski ronio je kod arhipelaga Haida Gvaji na oko 80 km od Britanske Kolumbije kada je naišao na nešto što bi mogli biti ostaci prve poznate „slomljene strele“ – šifrovano ime za nesreće vezane… »

VOZAČI ovo morate OBAVEZNO da uradite pre nego što krenu minus i SNEG

BK TV 05.11.2016
Priprema automobila za zimu ne podrazumeva samo stavljanje zimskih guma. Vozači u Srbiji od 1. novembra do 1. aprila moraju na svojim vozilima da imaju sve četiri zimske gume ukoliko na kolovozu ima snega, leda ili poledica. VOZAČI evo u kom slučaju… »

ALARMANTNO: "Vučiću je poslata poruka da mu je život u opasnosti"

BK TV 05.11.2016
ružje koje je pronađeno u Jajincima zaslužuje posebnu pažnju, a premijeru Aleksandru Vučiću poslata je poruka da mu je život u opasnosti. To je izjavio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. "Vučiću je poslata poruka da mu je život u… »

POSLE 32 GODINE: Evo šta je Slavko Štimac rekao o čuvenoj sceni sa Jagodinkom Simonović

BK TV 05.11.2016
Slavko Štimac jedan od naših najboljih glumaca, koji je počeo sa glumom kao dečak i koji nikada nije ni upisao Akademiju, čije replike iz mnogobrojnih filmova se godinama ponavljaju. Jedna od najčešćih replika je "Mesi, mesi, neće ništa da ti… »

Li Kećang zadovoljan saradnjom Srbije i Kine, izrazio zabrinutost za bezbednost Vučića

BK TV 05.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić sastao se danas u Rigi sa premijerom Kine Li Kećiangom koji je istakao zadovoljstvo saradnjom dveju zemalja. Takođe, on je poželeo uspeh u daljem napretku Srbije i izrazio zabrinutost za ličnu bezbednost srpskog premijera… »

"Minimum pet sporazuma sa Srbijom u Rigi"

BK TV 05.11.2016
Ambasador Kine u Srbiji Li Mančang istakao je za RTS da će Samit u Rigi doprineti kinesko-srpskoj saradnji. Navodi da će biti potpisani finansijski sporazumi o izgradnji infrastrukturnih projekata, da će dve zemlje usvojiti ugovor o bezviznom režimu… »