Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 05.11.2016

SEVALE PESNICE I KRV NA SVE STRANE: Strašna tuča LEKARA u bolnici u Ćupriji!

BK TV 05.11.2016
Načelnik Odeljenja ginekologije ćuprijske Opšte bolnice Radiša Mladenović (58) u tuči sa ginelokologom Vladanom Kaluđerovićem (48) zadobio je teške telesne povrede. On je operisan zbog polomljenog nosa, a zadobio je povrede rebara. Kaluđerović… »

NASLOVNE STRANE DNEVNIH LISTOVA: Prelistavanje štampe za 6. novembar 2016. godine!

BK TV 05.11.2016
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 6. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za nedelju donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 6. novembar pišu o tome da li će i koliko Srbija… »

ZAR JE DOVDE DOŠLO: Umesto da mu se podigne SPOMENIK, kuća čuvenog SRBINA SRUŠENA! (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Kuća u starom jezgru Kragujevca, koja je u 19. veku neko vreme bila dom Đure Jakšića, danas se potpuno urušila. Objekat u Karađorđevoj ulici, prema pisanju Informera, već decenijama je u veoma lošem stanju, i bio je ograđen jer je urušavanje… »

KONAČAN BILANS SAMITA U RIGI: Srbija potpisala ugovore sa Kinom u vrednosti od 734 MILIONA EVRA!

BK TV 05.11.2016
Srbija je na Samitu Kine i zemalja centralne i istočne Evrope "16 + 1" u Rigi potpisala šest ugovora i sporazuma sa Kinom vrednih 734 miliona evra, a kako je večeras rekao premijer Aleksandar Vučić krenuće se odmah u realizaciju tih projekata. Među… »

UPOZORENJE SVIM VOZAČIMA: Ako napravite ovaj, naizgled, BEZNAČAJAN PREKRŠAJ, platićete 1000 EVRA!

BK TV 05.11.2016
Izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja, koje bi uskoro trebalo da nađu pred ministrima u Vladi, a zatim i pred poslanicima u Parlamentu, doneće velike promene. Vozači u Srbiji od 1. januara trebalo bi da očekuju drastičnije kazne za… »

Zuckerberg izgubio tri milijarde dolara u jednom danu!

BK TV 05.11.2016
Bloomberg prenosi da je ovo jedan od najvećih gubitaka ikada za pojedinačnog investitora koji je zabeležen u jednom danu. "Mark Zuckerberg imao je grozan, užasan, vrlo loš dan. Ovo je jedan od najvećih gubitaka individualnih investitora na berzi… »

REKORD: Poreznici naplatili 905 milijardi dinara!

BK TV 05.11.2016
Od početka godine poreznici su naplatili rekordnih 905 milijardi dinara. Stručnjaci ocenjuju da je osim efikasnosti poreznika to rezulat uvođenja sivih tokova privrede u legalne okvire, ali i rasta proizvodnje, prenosi RTS. NEMA VIŠE DOKOLICE: Rusija… »

ZLU NE TREBALO: Evo kako da postupite u slučaju zemljotresa!

BK TV 05.11.2016
Potrebno je da se ljudi najpre raspitaju u kojoj zoni žive, i na osnovu toga provere da li objekat u kojem žive može da izdrži eventualno štetno dejstvo mogućeg zemljotresa. Pre zemljotresa neophodno je u kući ili stanu odrediti jedno sigurno mesto… »

OVAJ GRAD SE NAJVIŠE TRESAO: Da li Srbiji prete razorni zemljotresi?!

BK TV 05.11.2016
Čak 60 zemljotresa pogodilo je Srbiju za nešto više od tri meseca, otkako je u avgustu krenula da se trese Italija. Za razliku od Italije koju je 24. avgusta pogodio razorni zemljotres, na sreću, Srbiju nije pogodio nijedan jači. Zemljotres pomerio… »

Mihajlović: Ugovori o finansiranju vredni 734 miliona evra

BK TV 05.11.2016
"To je najveći iznos koji mi potpisujemo u infrastrukturnim projektima", rekla je Mihajlovićeva novinarima u Rigi. Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbija na Petom samitu šefova vlada Kine… »