Izvor: BK TV/Politika arhiva vesti 05.11.2016

"Vučić mogao da prođe kao Ðinđić"

BK TV 05.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je zabrinut za život premijera Srbije Aleksandra Vučića koga su, kako je ocenio, mogli da ga ubiju kao njegovog prethodnika Zorana Ðinđića. On je u intervjuu za "Kurir" istakao da Vučića niko… »

"Zamolio sam kineskog premijera da pomogne Srbiji da reši slučaj RTB Bor i Petrohemije"

BK TV 05.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zamolio kineskog premijera Li Kećanga da pomogne Srbiji da reši slučaj Rudarsko topioničarskog basena Bor na sličan način kao što su nam pomogli oko Železare Smederevo. Vučić je novinarima u… »

VUČIĆ: Svima koji su pokušali da KRIMINALIZUJU moju porodicu odgovoriću na pristojan način!

BK TV 05.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić istakao je večeras da je jedino Srbija, od zemalja učesnica na Samitu Kine i zemalja centralne i istočne Evrope u Rigi, potpisala sporazum o potpunoj viznoj liberalizaciji sa Pekingom. Vučić je, posle sednice premijera… »

Vučić: Sve projekte sa Kinom sproveli smo u delo!

BK TV 05.11.2016
Saradnja u oblasti infrastrukture, poslovna saradnja i veće prisustvo kineskih investitora u Srbiji rezultat je naše saradnje, poručio je večeras premijer Aleksandar Vučić sa Samita Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope 16+1 održanom u Rigi… »

VUČIĆ: Zahvalan sam svima koji se nisu iživljavali nad mojom porodicom!

BK TV 05.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić poručio je iz Rige da o aferi sa pronađenim oružjem ne želi da govori jer čeka da nadležni državni organi kažu šta imaju. "A kada se to završi, onda ću valjda i ja imati nešto da kažem", rekao je Vučić. Premijer… »

SAMIT U RIGI: Vučić s Kećangom, Borisovim, Šidlovom, Ramom...

BK TV 05.11.2016
Premijer Srbije razgovarao je danas u Rigi, u odvojenim susretima, sa premijerom Bugarske Bojkom Borisovim i sa premijerkom Poljske Beatom Marijom Šidlo. Ranije danas Vučić je u glavnom gradu Letonije razgovarao i sa kineskim premijerom Li Kećangom… »

IZA ZATVORENIH VRATA: Predsednik i premijer razogvarali o bezbednosnoj i političkoj stiuaciji

BK TV 05.11.2016
Predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, razgovarali su, iza zatvorenih vrata, o bezbednosnoj i političkoj situaciji u Srbiji, potvrđeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika Republike. Sastanak se odigrao u petak, u Kabinetu… »

ALARMANTNO: "Vučiću je poslata poruka da mu je život u opasnosti"

BK TV 05.11.2016
ružje koje je pronađeno u Jajincima zaslužuje posebnu pažnju, a premijeru Aleksandru Vučiću poslata je poruka da mu je život u opasnosti. To je izjavio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. "Vučiću je poslata poruka da mu je život u… »

Li Kećang zadovoljan saradnjom Srbije i Kine, izrazio zabrinutost za bezbednost Vučića

BK TV 05.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić sastao se danas u Rigi sa premijerom Kine Li Kećiangom koji je istakao zadovoljstvo saradnjom dveju zemalja. Takođe, on je poželeo uspeh u daljem napretku Srbije i izrazio zabrinutost za ličnu bezbednost srpskog premijera… »

"Minimum pet sporazuma sa Srbijom u Rigi"

BK TV 05.11.2016
Ambasador Kine u Srbiji Li Mančang istakao je za RTS da će Samit u Rigi doprineti kinesko-srpskoj saradnji. Navodi da će biti potpisani finansijski sporazumi o izgradnji infrastrukturnih projekata, da će dve zemlje usvojiti ugovor o bezviznom režimu… »