Izvor: BK TV/Zabava arhiva vesti 05.11.2016

DAN KADA JE OTIŠAO MILAN: "Nemoj da plačeš, sve smo ovo znali..." (FOTO, VIDEO)

BK TV 05.11.2016
Na današnji dan 1994. u 37. godini preminuo je legendarni muzičar Milan Mladenović. Njegov poslednji susret sa članicom EKV-a Margitom Stefanović bio je izuzetno emotivan. Autorka knjige "Osećanja, O. Sećanja" Lidija Nikolić, koja je bila bliska… »

OVO NEMA NI U FILMOVIMA: Okopavao je svoju baštu, ubirao šargarepe, a ono što je pronašao na jednoj ostavilo ga bez TEKSTA…

BK TV 05.11.2016
Jedan penzioner u Nemačkoj je našao zlato u svojoj bašti: našao je burmu koju je izgubio pre tri godine i to na šargarepi koja je izrasla kroz nju. Nemačka TV VDR navodi da je 82-godišnji Nemac burmu izgubio radeći u bašti u gradu Bad… »

OBORIO SVE REKORDE: Gazda Pera iz Lazarevca ubrao neverovatno veliku glavicu kupusa! (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Domaćin i poljoprivrednik iz mesta Tulež u okolini Lazarevca, Pera Alimpijević (67), u svojoj bašti je odgajio glavicu kupusa neverovatne kilaže. Uz veliku muku i pomoć ukućana, glavica od 8.1 kilograma stavljena na kantar! "Glavica i dalje stoji… »

NAJSKUPLJA GRICKALICA NA SVETU: Za jedan komad čipsa daju i 1.000 dinara (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Jedna švedska pivara je napravila preskupi čips koji bi se dobro slagao uz njihovo najkvalitetnije pivo. Ova grickalica dolazi u luksuznom pakovanju u kome se nalazi samo pet komada čipsa i to zadovoljstvo košta 50 evra. Over Nieuwe Businessmodellen… »

BALKANSKI HIT KOJI ĆE SLUŠATI "MARSOVCI": NASA preslušala pesmu i ODUŠEVILA SE, evo o kojoj numeri je reč! (VIDEO)

BK TV 05.11.2016
Verovali ili ne, NASA je potvrdila da će jedna pesma s ovih prostora odzvanjati Marsom. U pitanju je pesma Miše Kovača “Poljubi zemlju“ iz 1987. godine. Kako pišu hrvatski mediji, iz rovera Spirit i Opportunity uskoro će se začuti stihovi ove… »

OVO SE NE ZABORAVLJA: Svako dete 90ih PAMTI ove REČENICE - trenutak kada je počelo BOMBARDOVANJE! (VIDEO)

BK TV 05.11.2016
"Beograđani, iako znate, da ponovimo, isključite struju, zatvorite gas, otvorite prozore, spustite roletne, pomerite zavese, ponesite pripremljene stvari i lagano se spustite u svoja skloništa", čuo se glas Avrama Izraela koji će mnogi pamtiti duže… »

Bila je zvezda serije "Srećnih ljudi", evo gde je danas i kako izgleda (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Glumica koja je u popularnoj seriji "Srećni ljudi" tumačila lik Lole Golubović danas živi potpuno drugačijim životom. Glumica Zlata Numanagić, koja je u seriji “Srećni ljudi” tumačila ulogu Lole Golubović, posle njene koleginice Tanje… »

JEDAN OD KULTNIH REDITELJA ODLAZI U PENZIJU: "Još dva filma i to je to!" (FOTO/VIDEO)

BK TV 05.11.2016
Američki filmski režiser Kventin Tarantino najavio je da će nakon režiranja svog jubilarnog desetog filma napustiti režiju. Iako se i ranije nagađalo, Tarantino je u četvrtak zvanično najavio povlačenje iz sveta filmske režije na konferenciji u… »

OKEAN JE DUGO ČUVAO TAJNU: Ronio i naišao na nešto što će PROMENITI TOK ISTORIJE! (FOTO)

BK TV 05.11.2016
Ovome se sigurno nije ni nadao! Ronilac Šon Smirčinski ronio je kod arhipelaga Haida Gvaji na oko 80 km od Britanske Kolumbije kada je naišao na nešto što bi mogli biti ostaci prve poznate „slomljene strele“ – šifrovano ime za nesreće vezane… »

POSLE 32 GODINE: Evo šta je Slavko Štimac rekao o čuvenoj sceni sa Jagodinkom Simonović

BK TV 05.11.2016
Slavko Štimac jedan od naših najboljih glumaca, koji je počeo sa glumom kao dečak i koji nikada nije ni upisao Akademiju, čije replike iz mnogobrojnih filmova se godinama ponavljaju. Jedna od najčešćih replika je "Mesi, mesi, neće ništa da ti… »