Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 05.11.2016

Nikolić: Plašim se za mog Aleksandra, mogao je da prođe ko Đinđić!

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Ovo što je moglo da se desi Vučiću, to u Srbiji nikad ne sme da se desi. Mogli su da ga ubiju kao Đinđića! On ne sme da bude sklonjen! Ne samo na najbrutalniji način već nikako, jer od njega zavisi i sudbina Vlade, koju izvanredno vodi. Naravno da… »

Otkrivena spomen ploča Aleksandru Jaćimoviću

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Čačak - U centru Čačka, na mestu, gde je 23. aprila ubijen dvadestjednogodišnji Aleksandar Jaćimović, navijač Crvene zvezde, otkrivena je spomen ploča. Otkrivanju spomen ploče prisustvovalo je više stotina građana Čačka, ali i navijača iz… »

Ivanjica i zvanično nema ulicu Zorana Đinđića

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Ivanjica - Glavna ulica u Ivanjici ponovo će se zvati "Milinka Kušića", umesto " Dr Zorana Đinđića", kako joj je bio zvaničan naziv od 2003. godine, odlučili su odbornici Skupštine opštine u tom gradu. Tabla sa imenom ubijenog premijera nikada… »

Novi kilometar puta u selu Gračanica

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Priboj - Protekle sedmice završeno je asfaltiranje kilometar puta u Mesnoj zajednici Banja, u selu Gračanica, prema unapred utvrđenom planu o asfaltiranju seoskih puteva Direkcije za izgradnju Priboja. Radi se o putu koji je asfaltiran u dva poteza… »

Večeras se završava festival "Dani Danila Lazovića"

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Priboj - U velikoj sali Doma kulture "Pivo Karamatijević" u 20:00 sati zatvoriće se četvrti po redu festival "Dani Danila Lazovića". U završnoj takmičarskoj večeri, studenti glume Akademije umetnosti i umetničkih fakulteta regiona nadmetaće se u… »

Otvorene nove ekspoziture Banke Poštanska štedionica

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Tutin, Sjenica - U godini kada slavi 95 godina postojanja, Banka Poštanska štedionica, otvorila je dve nove ekspoziture u Tutini i Sjenici. Na ovaj način, oko 60.000 stanovnika ove dve opštine moći će da koristi povoljne usluge državne banke… »

Zvezda slavila u Čačku

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Čačak - Fudbaleri Crvene zvezde, uz dosta muke, pobedili su večeras u Čačku Borac rezultatom 1:0 u 15. kolu Superlige Srbije. Utakmicu u Čačku po veoma teškom terenu odlučio je, još jednom, iskusni Predrag Sikimkć u 72. minutu na dodavanje… »

Javor sutra domaćin "Realu sa Nišave"

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Ivanjica - Fudbaleri ivanjičkog Javora će u nedelju u okviru 15. kola Super lige Srbije, ugostiti niški Radnički. Nišlije imaju dosta više bodova u odnosu na Javor Matis, šest pobeda više, ekipa koja je u poslednja dva kola igrala protiv Partizana… »

Rod krompira u Srbiji na nivou prošlogodišnjeg

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Ovogodišnji rod krompira u Srbiji procenjuje se da će biti na nivou prošlogodišnjeg, kada je po hektaru proizvedeno 15,3 tona , podaci su Privredne komore Srbije (PKS). Kako je Tanjugu rečeno u PKS-u, prinos krompira koji je ostvaren u 2015. bio je… »

Jevtović: Pokrenut disciplinski postupak protiv Trifunovića

Glas Zapadne Srbije 05.11.2016
Gornji Milanovac - Načelnik Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac, Aleksandar Jevtović održao je juče konferenciju za medije, sa ciljem da javnost upozna sa dešavanjima i aktivnostima u Opštinskoj upravi u prethodnom periodu. Prva tema na… »