Izvor: Jugmedia arhiva vesti 05.11.2016

UBISTVO U NIŠKOJ BANJI: Ubica i dalje na mestu zločina, moguća talačka kriza!

Jugmedia 05.11.2016
NIŠKA BANJA – U Niškoj Banji kod Niša rano jutros se desilo ubistvo u jednoj od vila u ovom turističkom mestu. Kako nezvanično saznajemo ubijen je D.N.D. (65), vlasnik vile, a kako „Blic“ saznaje njega je ubio jedan recepcioner zaposlen u… »

Apoteka grca u dugovima, direktorka pred smenom

Jugmedia 05.11.2016
VRANJE- Odbornici skupštine grada izjašnjavaće se na nekoj od narednih sednica o smeni direktorke Zdravstvene ustanove „Apoteka Vranje“ Olivere Tomić zbog finansijske dubioza od više od 100 miliona dinara, saznaje Jugmedia iz pojedinih… »

Pustorečani preplivali Pčinju

Jugmedia 05.11.2016
BOJNIK/TROGOVIŠTE – Gledalaca 200. Sudija: Aleksndar Vukadinović ( Niš ) 7. Stelci: N. Ilić u 32, i 76(penal), Milenković u 61 za Pustu reku, Milenković u 65 ( penal) Stošič u 87 za Pčinju. Žuti kartoni: Arsič, Milenković ( Pčinja). PUSTA… »

Ona je posao dobila odmah po diplomiranju, bez protekcije i veze

Jugmedia 05.11.2016
MEDVEĐA – Nisam ni nameravala da se posle studija vratim u rodnu Medveđu. Na Tržište rada sam se prijavila samo radi nekih formalnosti, ali sam odmah posle prijavljivanja dobila posao, onako, kao od šale, bez ikakvih veza. Ovako za Jugmediu… »

Stanovnici Nemanjine po treći put bez vode za nedelju dana

Jugmedia 05.11.2016
LESKOVAC – Vodovodna cev pukla je jutros u Nemanjinoj ulici u centru Leskovca, treći put za nedelju dana, pa su stanovnici okolnih zgrada ponovo ostali bez vode. U Leskovačkom Vodovodu kažu da bi havarija trebalo da bude otklonjena u poslepodnevnim… »

Ulica Žikice Španca u ponedeljak bez struje

Jugmedia 05.11.2016
LESKOVAC – Zbog radova ekipe Elektrodistribucije, stanovnici ulice Žikice Španca, od Beogradske do Šumadijske ulice, biće 7. novembra bez struje od 8 do 14 časova. Iz ovog preduzeća saopštavaju da će radovi biti odloženi u slučaju loših… »

Festival amaterske pozorišne režije (FAPOR) od 14 do 19. novembra

Jugmedia 05.11.2016
LESKOVAC – Četvrti po redu FAPOR biće u Leskovačkom kulturnom centru otvoren komedijom Milana Cacija Mihailovića, najigranijom komedijom u Beogradu u poslednjih par meseci. U takmičasrkom delu učestvuje šest predstava i one će se nadmetati za… »

OKONČANA DRAMA Recepcionar ubio gazdu zbog ljubomore pa pucao sebi u glavu

Jugmedia 05.11.2016
NIŠKA BANJA – Drama koja je rano jutros započela tragedijom u turističkoj vili DND u Niškoj Banji, okončana je drugom tragedijom tako što je ubica pucao sebi u glavu, za čiji se život bore lekari. Drama je okončana kada je u vilu upala… »

„Neugovoreni“ lekar zaplenio vozni park Zdravstvenog centra

Jugmedia 05.11.2016
VRANJE – Lekar zaposlen u Hitnoj pomoći u Vranju Miloš Petrušić, uz pomoć izvršitelja, od Zdravstvenog centra dobio je šest putničkih automobila, jer zbog blokade računa nije postojao drugi način za naplatu duga. Petrušić je godinama radi… »

Za brendiranje sprže 400.000 dinara

Jugmedia 05.11.2016
LESKOVAC – Iz gradske kase biće odvojeno 400 hiljada dinara Regionalnoj privrednoj komori za na sertifikaciju i zaštitu Leskovačke sprže. Plan je da se pored sprže u budućem periodu promovišu i neki novi brendovi, kao što su pinđur… »