Izvor: Kurir arhiva vesti 05.11.2016

Samit u Rigi Vučić: Sve projekte sa Kinom sproveli smo u delo

Kurir 05.11.2016
RIGA - Saradnja u oblasti infrastrukture, poslovna saradnja i veće prisustvo kineskih investitora u Srbiji rezultat je naše saradnje, poručio je večeras premijer Aleksandar Vučić sa Samita Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope 16+1 održanom u… »

Samit u Rigi: Potpisana prva tri sporazuma od značaja za Srbiju

Kurir 05.11.2016
BEOGRAD - U glavnom gradu Letonije, Rigi, gde se održava peti samit šefova vlada zemalja Centralne i Istočne Evrope i Kine danas su potpisana prva tri sporazuma od značaja za Srbiju, među kojima je i sporazum sa kompanijom "Sinohidro" o obilaznici… »

(Kurir tv) kraj drame u Niškoj Banji: Recepcionar ubio gazdu vile zbog devojke pa pucao sebi u glavu

Kurir 05.11.2016
BEOGRAD - Vlasnik vile DND za smeštaj gostiju u Niškoj Banji D. D. (51) ubijen je jutros u 7.30 sati iz pištolja kada je na njega pucao recepcionar zaposlen u vili, saznaje Kurir. Motiv je najverovatnije bila ljubomora jer je recepcionar bio sa… »

Hapšenje u gostunu: U crnogorskom autobusu pronađena 2 kg marihuane

Kurir 05.11.2016
BEOGRAD - Pripadnici policije zaplenili su dva kilograma marihuane i uhapsili jednu osobu na prelazu Gostun. Marihuana je pronađena u torbi osumnjičenog Ž.D. (20), u autobusu crnogorskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na relaciji Herceg Novi -… »

11 Godina LDP Jovanović: Mi se borimo za Srbiju koja je u EU i u NATO

Kurir 05.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) rekao je danas u Beogradu na tribini "Srbija u Evropi" povodom obeležavanja 11. godišnjice stranke da se LDP bori za modernu, evropsku i demokratsku Srbiju u EU, kao i za zemlju u kojoj će mir… »

Zahuktava se rat između Rusije i SAD Nakon napada američkih hakera, Rusi podigli bezbednost sistema

Kurir 05.11.2016
Bezbednost ruskih kompjuterskih sistema osigurana je na nivou, koji je neophodan da bi se odgovorilo na trenutne pretnje, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. "Mere obezbeđivanja sajber bezbednosti i informativne bezbednosti preduzete su na… »

Hrvatski pukovnik potvrdio da je komandovao u Orašju: Tamo nije bilo zločina, ali je bilo ekscesa

Kurir 05.11.2016
Pukovnik Hrvatske vojske Vinko Štefanek potvrdio je večeras da je tokom proteklog rata iz Slavonskog Broda direktno komandovao jedinicima Hrvatskog veća odbrane na području Orašja i istočne Posavine. Štefanek je rekao da je direktno naredio sve… »

Danas do 24 stepena: U nedelju toplo, a uveče sledi potpuni preokret i obilne padavine

Kurir 05.11.2016
BEOGRAD - U Srbiji će u nedelju biti promenljivo oblačno, toplije i vetrovito, uglavnom suvo, ali se u toku noći ka ponedeljku čekuje naoblačenje i obilinije padavine. Republički hidrometeorološki zavod upozorava i da će od utorka do srede biti… »

Vučić u Rigi na samitu 16+1: Kineskom premijeru Kećangu izneo slučaj RTB Bor i Petrohemije

Kurir 05.11.2016
RIGA - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zamolio kineskog premijera Li Kećanga da pomogne Srbiji da reši slučaj Rudarsko topioničarskog basena Bor na sličan način kao što su nam pomogli oko Železare Smederevo. Vučić je… »

Potresna ispovest Lepe Lukić posle pljačke: Mogla sam da poginem! Evo šta se dogodilo u stanu!

Kurir 05.11.2016
Lepa Lukić se i dalje ne oseća sigurno i zahvalna je pljačkašu što je nije povredio. Pljačkaši su tokom prethodne noći provalili u stan popularne pevačice Lepe Lukić dok je ona spavala, misleći verovatno da je dobila honorar za predstojeći… »