Izvor: Prva arhiva vesti 05.11.2016

Ubistvo u Niškoj banji: Policija preko megafona pregovara sa ubicom

Prva 05.11.2016
U Niškoj Banji kod Niša sinoć se desilo ubistvo u jednoj od vila u ovom turističkom mestu. Kako nezvanično saznaje Blic, ubijen je vlasnik vile, a prema još nepotvrđenim informacijama, njega je ubio jedan od zaposlenih u objektu. Ubistvo se… »

11 muških tajni koje ženama mogu olakšati život

Prva 05.11.2016
Ako ne znate šta se dešava u glavi vašeg muškarca i šta on zapravo želi, pročitajte šta bi sve on voleo da znate. 1. Recite ono što mislite, čak i onda kada drugi smatraju da niste u pravu. 2. Izgledate odlično i u trenerci. Ne morate uvek biti… »

Profesor pevanja rekao je Kaliopi: „OVO će da peva?!“

Prva 05.11.2016
Sigurno ste čuli za pesmu "Rođeni" koju izvodi makedonska pevačica Kaliopi. Poznata je po neverovatnim vokalnim sposobnostima, ali jedan profesor pevanja, kada je čuo kako pevačica govori, bio je siguran da nema pevački talenat. Kaliopi Bukle… »

OVOM metodom ubrzajte rešavanje svih životnih problema

Prva 05.11.2016
Postoji metoda pomoću koje možete efikasno da analizirate i rekonstruišete velike i važne odluke koje morate da donesete, a koja će ih učiniti manje zastrašujućim i stresnim. Metoda je poznata po imenu “Dekartov kvadrat”, a ime je dobila po… »

Džej objasnio šta znači "didule"

Prva 05.11.2016
Posle dužeg vremena nepojavljivanja u medijima, pevača Džeja Ramadanovskog pronašla je ekipa EXkluziva. Džej koji trenutno snima novu pesmu, pred kamerama je pokazao jedan "dorćolski" trik, a onda i otkrio šta znači reč: didule.… »

Bucka otkrila: "Kako sam smršala osamnaest kilograma"

Prva 05.11.2016
Nekadašnja učesnica muzičkog šoua Zvezde Granda, Slađana Đorđević Bucka, smršala je 18 kilograma i sada izgleda kao svetske r'n'b pevačice. Pred kamerama EXkluziva, Bucka je otkrila kako je smršala, ali i priznala da voli svoje obline. Sledeće… »

Došla je u emisiju da pronađe dečka, a izabrala serijskog ubicu

Prva 05.11.2016
Nategnut dijalog i patetične fraze nisu bile jedino što su učinili čudnom emisiju "Dejting Gejm (Igra ljubavnog sastanka)", emitovanu 1978. godine. Naime, neženja broj 1 bio je Rodni Alkala, koji je kasnije osuđen na smrtnu kaznu zbog ubistva… »

Majka pokrenula raspravu: "Ne smatram se nemarnom jer sam ostavila petogodišnju ćerku samu kod kuće"

Prva 05.11.2016
Jedna mama postavila je pitanje na internetu da li je njena prijateljica bila nemarna jer je ostavila dete samo kod kuće. Druga mama otkrila je kako ona redovno svoju petogodišnju ćerku ostavlja samu kod kuće jer je razumno dete. Tada je počela… »

Pozorišni hit regiona "Dame biraju" i u Beogradu

Prva 05.11.2016
Jedna od najgledanijh predstava u regionu „Dame biraju“ Altteatra iz Sarajeva u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako reše svoje egzistencijalne i druge probleme, imaće svoju premijeru u Beogradu, u… »

UPUTSTVO: Šta uraditi kada neko mesečari!

Prva 05.11.2016
Organizmu je potrebno 7,7 sati sna, a nedostatak sna može da izazove brojne probleme, uključujući i manjak koncentracije i stres. Portal “NHS“ navodi glavne korake koje treba preuzeti ako osoba mesečari. Sve to nekad može da izazove mesečarenje… »