Izvor: Vrele gume arhiva vesti 05.11.2016

Ford i BlackBerry na istom zadatku

Vrele gume 05.11.2016
Autonomni automobili dolaze: Ford i BlackBerry na istom zadatku Ford i BlackBerry ozvaničili su saradnju i počinju sa radom na autonomnim automobilima. Dve kompanije su sarađivale i ranije s obzirom da Fordov poslednji informativno-zabavni sistem… »

Škoda Octavia - enterijer (video i galerija)

Vrele gume 05.11.2016
Noviteti: Škoda Octavia - enterijer (video i galerija) Osvežena Škoda Octavia je jedan od modela koji su trenutno u centru pažnje , a ponajviše zbog kontroverznog dizajna prednjih svetala. Naravno, nisu samo farovi ono što je bitno kod češkog… »

BMW serije 8 - potencijalan izgled

Vrele gume 05.11.2016
Render: BMW serije 8 - potencijalan izgled O BMW-u serije 8 se još uvek spekuliše, ali dotični renderi prikazuju kako bi novi luksuzni kupe mogao da izgleda . Gotovo je 20 godina prošlo otkada je poslednji BMW serije 8 sišao s proizvodne linije. Od… »

Toyota Supra ponovo špijunirana na Nirburgingu

Vrele gume 05.11.2016
Video: Toyota Supra ponovo špijunirana na Nirburgingu Bez ikakve dileme, jedan od najželjnije iščekivanih modela koji treba da stignu na tržište je Toyota Supra. Tenzija se polako podiže kako vreme prolazi, što je propraćeno gomilom tizera i… »

BMW Motorrad otvorio fabriku u Brazilu

Vrele gume 05.11.2016
Aktuelno: BMW Motorrad otvorio fabriku u Brazilu BMW je otvorio novu fabriku u Manausu u Brazilu, prvu koja je u stoprocentnom vlasništvu nemačkog proizvođača u inostranstvu. Prvi model koji će se proizvoditi u ovoj fabrici je F 700 GS, a do kraja… »

Trokraka zvezda u kamionet izdanju

Vrele gume 05.11.2016
Dok u automobilskom svetu vladaju podeljena mišljenja o ulasku Mercedesa na tržište kamioneta, iz arhiva nemačke firme stiže jedan kuriozitet – X klasa nije prvi Mercedesov kamionet! Mercedes 170 V – pikap varijanta, 1936. Godina Prvi Mercedesov… »