Beograd arhiva vesti 07.11.2016

Licitacija lokala na Kaleniću, početna cena 500.000 dinara

N1 Info 07.11.2016
Prva javna licitacija za lokale na Kalenić pijaci u beogradskoj opštini Vračar biće održana 21. novembra, a početna cena je 500.000 dinara, saopštile su Gradske pijace. Licitacioni bod, odnosno za koliko se može povećati početna cena u jednom… »

Avion austrijske kompanije prinudno sleteo na aerodrom Nikola Tesla

Politika 07.11.2016
Avion kompanije Austrijan Erlajns OS 769, koji je saobraćao na liniji Beč-Priština, neplanirano je sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla, saopšteno je Tanjugu u Službi za odnose sa javnošću. Avion austrijske avio kompanije sleteo je na… »

Kolaps u Beogradu: Udes u Kneza Miloša, zastoji zbog radova na Brankovom mostu

Blic 07.11.2016
Velike saobraćajne gužve stvorile su se ovog jutra zbog manjeg sudara na uglu Ulice kneza Miloša i Andrićevog venca, u desnoj saobraćajnoj traci, a kolone vozila stvaraju se i kod Terazijskog tunela zbog radova na Brankovom mostu, kažu beogradski… »

Uspeh mladih fizičara i matematičara na takmičenju u Rusiji

N1 Info 07.11.2016
Matematička gimnazija saopštila je da su njeni učenici, na takmičenju KAMAChallenge u gradu Perm u Rusiji, osvojili drugo mesto na takmičenju iz fizike i treće mesto na takmičenju iz matematike. Matematička gimnazija, kao jedina škola van Rusije… »

Bravo Andrea: Studentkinja prava sa prijateljima sakupila 1.450 knjiga za decu iz Gornje Toplice

Blic 07.11.2016
U vreme mobilnih tehnologija i društvenih mreža, u Srbiji i dalje postoje deca koja žele da dobiju knjigu na poklon, al i da imaju prostor za čitanje i čuvanje istih. Oko 120 đaka OŠ "Milan Rakić" u Gornjoj Toplici voli da čita, ali nisu u… »

Jedan udes tokom noći u Beogradu

Blic 07.11.2016
Na beogradskim ulicama protekle noći dogodila se jedna saobraćajna nezgoda međutim učesnici su prošli bez povreda, rekla je jutros dr Nada macura, portparol Hitne pomoći. - Muškarac (28) i ženska osoba (32) prošli bez povreda i dobili uput -… »

GSP: sutra dobija još 10 autobusa iz "Ikarbusa"

Blic 07.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovaće sutra u 10 časova primopredaji deset novih "Ikarbusovih" solo niskopodnih autobusa GSP-u "Beograd", na platou ispred Starog dvora. Novi autobusi deo su nabavke od ukupno 20 vozila, a prvi deo isporučen… »

Užas na Smederevskom putu: Devojku udario automobil, ležala na putu dok nije došla Hitna pomoć

Blic 07.11.2016
Devojku starosti oko 22 godine udario je automobil beogradskih registarskih tablica na Smederevskom putu kod Vuk petrol pumpe. - Devojka je ležala u desnoj traci i jako teško disala, ali je bila svesna. Tu je ležala sve dok nije došla Hitna pomoć -… »

TOB predstavlja Beograd na Svetskom sajmu turizma u Londonu

Kurir 07.11.2016
BEOGRAD - Turistička organizacija Beograda (TOB) će počev od danas do 9. novembra predstaviti turističku ponudu srpske prestonice na Svetskom sajmu turizma u Londonu - WTM, vodećem globalnom događaju za turističku industriju. Ovim povodom TOB će… »

Haos u Beogradu: Ovo su ulice koje danas treba da izbegavate!

Srbija danas 07.11.2016
Zbog radova na Brankovom mostu, i jednog manjeg sudara stvaraju se velike gužve. Velike saobraćajne gužve stvorile su se ovog jutra zbog manjeg sudara na uglu Ulice kneza Miloša i Andrićevog venca, u desnoj saobraćajnoj traci, a kolone vozila… »