Beograd arhiva vesti 07.11.2016

Početna cena za zakup lokala na Kalenić pijaci - 500.000 dinara!

Blic 07.11.2016
Prva javna licitacija zakupa lokala na pijaci "Kalenić", koju organizuje JKP "Gradske pijace", održaće se 21. novembra u 15 sati u zgradi opštine Vračar, a ona bi trebalo da omogući svim zainteresovanim licima da pod jednakim uslovima zakupe lokal… »

Avion austrijske kompanije prinudno sleteo na aerodrom Nikola Tesla

Politika 07.11.2016
Avion kompanije Austrijan Erlajns OS 769, koji je saobraćao na liniji Beč-Priština, neplanirano je sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla, saopšteno je Tanjugu u Službi za odnose sa javnošću. Avion austrijske avio kompanije sleteo je na… »

Haos u Beogradu: Udes u Kneza Miloša i radovi na Brankovom mostu izazvali potpuni kolaps

Kurir 07.11.2016
Velike saobraćajne gužve stvorile su se ovog jutra zbog manjeg sudara na uglu Ulice kneza Miloša i Andrićevog venca, u desnoj saobraćajnoj traci, a kolone vozila stvaraju se i kod Terazijskog tunela zbog radova na Brankovom mostu, kažu beogradski… »

Uspeh mladih fizičara i matematičara na takmičenju u Rusiji

N1 Info 07.11.2016
Matematička gimnazija saopštila je da su njeni učenici, na takmičenju KAMAChallenge u gradu Perm u Rusiji, osvojili drugo mesto na takmičenju iz fizike i treće mesto na takmičenju iz matematike. Matematička gimnazija, kao jedina škola van Rusije… »

Bravo Andrea: Studentkinja prava sa prijateljima sakupila 1.450 knjiga za decu iz Gornje Toplice

Blic 07.11.2016
U vreme mobilnih tehnologija i društvenih mreža, u Srbiji i dalje postoje deca koja žele da dobiju knjigu na poklon, al i da imaju prostor za čitanje i čuvanje istih. Oko 120 đaka OŠ "Milan Rakić" u Gornjoj Toplici voli da čita, ali nisu u… »

Jedan udes tokom noći u Beogradu

Blic 07.11.2016
Na beogradskim ulicama protekle noći dogodila se jedna saobraćajna nezgoda međutim učesnici su prošli bez povreda, rekla je jutros dr Nada macura, portparol Hitne pomoći. - Muškarac (28) i ženska osoba (32) prošli bez povreda i dobili uput -… »

GSP: sutra dobija još 10 autobusa iz "Ikarbusa"

Blic 07.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovaće sutra u 10 časova primopredaji deset novih "Ikarbusovih" solo niskopodnih autobusa GSP-u "Beograd", na platou ispred Starog dvora. Novi autobusi deo su nabavke od ukupno 20 vozila, a prvi deo isporučen… »

Stravična nesreća kod Pupinovog mosta: Automobil sleteo sa puta, jedna osoba poginula!

Telegraf 07.11.2016
Automobil je sleteo sa puta i udario u stub, prilikom čega su povređene tri osobe. Jutros u 10 sati na oko tri kilometra od Pupinovog mosta u smeru ka Borči, vozilo “fijat punto” sletelo je sa puta i udarilo u metalni stub. DEVOJKU POKOSIO… »

TOB predstavlja Beograd na Svetskom sajmu turizma u Londonu

Kurir 07.11.2016
BEOGRAD - Turistička organizacija Beograda (TOB) će počev od danas do 9. novembra predstaviti turističku ponudu srpske prestonice na Svetskom sajmu turizma u Londonu - WTM, vodećem globalnom događaju za turističku industriju. Ovim povodom TOB će… »

Haos u Beogradu: Ovo su ulice koje danas treba da izbegavate!

Srbija danas 07.11.2016
Zbog radova na Brankovom mostu, i jednog manjeg sudara stvaraju se velike gužve. Velike saobraćajne gužve stvorile su se ovog jutra zbog manjeg sudara na uglu Ulice kneza Miloša i Andrićevog venca, u desnoj saobraćajnoj traci, a kolone vozila… »