Hronika arhiva vesti 07.11.2016

Uroš Janković osumnjičen za prevaru

Dnevnik 07.11.2016
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Uroš Janković uhapšen je zbog sumnnje da je počinio krivično delo prevare, saznaje se nezvanično. Posle podne je bilo u toku i hapšenje njegovih pomagača, javili su beogradski mediji.Portparol… »

Lekari iz Vranja osuđeni na po tri godine zatvora

Politika 07.11.2016
VRANjE – Osnovni sud u Vranju osudio je danas na po tri godine zatvora otorinolaringologa Darka Civkanovskog i anesteziologa Slavišu Kanačkog zbog nesavesnog lečenja petogodišnje Dijane Marinković iz Ćukovca koja je preminula u januaru 2011… »

Usmrtio kolima ženu u Stepojevcu: Policija na Horgošu uhapsila odbeglog vozača

Kurir 07.11.2016
BEOGRAD - Policija na graničnom prelazu Horgoš uhapsili su Ž.V.(29), koji je osumnjičen da je 22. oktobra ove godine u Stepojevcu automobilom usmrtio S.L. Osumnjičenom Ž.V. koga je policija ubrzo nakon saobraćajne nezgode identifikovala određeno… »

Ni traga od tela kapetana potonulog broda

Mondo 07.11.2016
Ronioci Žandarmerije obustavili su potragu za drugim članom posade teretnog broda "Beograd 10", nakon što su utvrdili da se telo zapovednika M. B. ne nalazi u kabini prevrnute barže. Foto: Tanjug/ Zoran Žestić Telo Nikole Kosovca (49) pronađeno je… »

Članovi ID privedeni na Kosovu planirali napade na Balkanu

Novi magazin 07.11.2016
Kosovski javni tužilac izjavio je da su sedmorica osumnjičenih pripadnika Islamske države, koji su privedeni na Kosovu prošle nedelje, planirali napade na na Balkanu i dobijali instrukcije od ekstremista u Siriji, prenose danas prištinski mediji… »

Krivična prijava protiv lekara zbog smrti dečaka

RTS 07.11.2016
Ministarstvo zdravlja podnelo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici krivičnu prijavu protiv doktora Dobrivoja Bojanića zbog nesavesnog pružanja lekarske pomoći tokom lečenja Radenka Nikodinovića. Vršilac funkcije javnog tužioca Zoran… »

Tragedija na Zrenjaninskom putu: Poginuo muškarac, dve osobe povređene

Večernje novosti 07.11.2016
Muškarac (33) poginuo kod skretanja za naselje Zemun, pošto je njegov automobil sleteo s kolovoza i udario u metalni stub. Teško povređene žena (44) i devojka (17) prevezene u Urgentni centar. BEOGRAD - Muškarac (33) poginuo je danas na… »

Unuka tukla babu, suprug pretio supruzi i tastu

Večernje novosti 07.11.2016
Devojka iz Vranja uhapšena je i određen joj je pritvor do 30 dana jer je fizički napala svoju babu, dok je jedan muškarac iz okoline Bosilegrada pretio telefonom svojoj supruzi i tastu. Devojka iz Vranja uhapšena je i određen joj je pritvor do 30… »

Četvorka uhvaćena odmah nakon provale u kuću u Kisaču

Radio 021 07.11.2016
Novosadska policija uhvatila je četiri osobe, ubrzo posle teške krađe. Sumnja se da su tri žene iz Nove Crnje, Ruskog Sela i Mola i jedan Kikinđanin provalili u kuću u Kisaču i ukrali vlasniku 36.000 dinara. Kada je policija zaustavila "sitroen" sa… »

Kruševac, zaplenjeno 14.500 paklica cigareta

RTS 07.11.2016
Sprovodeći pojačanu kontrolu prometa duvana i duvanskih proizvoda, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu zaplenili su 14.500 paklica cigareta bez akcizne markice. Policija je cigarete pronašla u mestu Brzeće, prilikom pregleda… »