Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 07.11.2016

Atentatori odustali jer je Andrej bio sa ćerkom?!

Alo 07.11.2016
Policijski eksperti, na osnovu nađenih tragova, veruju da su 29. oktobra ubice čekale u zasedi brata premijera Vučića, ali da su odustali od atentata kada su videli da je u kolima sa ćerkom... Premijerov brat Andrej Vučić najverovatnije je za dlaku… »

Urušio se deo zgrade, ima mrtvih!

Alo 07.11.2016
Strašna eksplozija odjeknula je danas popodne u Varaždinskim Toplicama u Hrvatskoj. Urušio se deo zgrade, poginula jedna osoba a više je povređeno. U Varaždinskim Toplicama došlo je do eksplozije u stanu. Kako je saopštila policija, urušio se deo… »

Šapčani besplatno uče programiranje

Alo 07.11.2016
Više od 60 Šapčana svih uzrasta juče je dobilo sertifikate za završenu školu programiranja na online platformi E-Sova, koju je pokrenuo i finansirao Grad Šabac. Šabac je prvi grad u Srbiji koji je pokrenuo ovakav vid školovanja. Od marta se… »

Omerović optužio Zukorlića!

Alo 07.11.2016
"Zukorlić zloupotrebljava institucije Islamske zajednice u Srbiji i Svebošnjačkog sabor u interesu svog Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru", kaže Meho Omerović. Predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava Meho Omerović optužio je danas… »

Srpski vojnici "dotukli" teroriste (FOTO)

Alo 07.11.2016
Pripadnici Vojske Srbije i oružanih snaga Rusije i Belorusije danas su na aerodromu Kovin, u sklopu vežbe "Slovensko bratstvo 2016" prikazali način izvođenja protivterorističe operacije uz helikopterski desant. Prikazano je izvršenje specijalnog i… »

Kosovo nije primljeno u Interpol!

Alo 07.11.2016
Propao pokušaj Kosova da na današnjoj konferenciji u Indoneziji bude primljeno u Interpol. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je na "današnjem zasedanju Generalne skupštine Interpola u Indoneziji propao još jedan pokušaj… »

U petak se u Srbiji ne radi!

Alo 07.11.2016
U Srbiji će u petak, 11. novembra, biti obeležen Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Po Zakonu o državnim i drugim praznicima u Srbiji, 11. novembar je neradan dan. Taj državni praznik u Srbiji postoji od 2012. godine.Dan primirja u Prvom svetskom… »

Vučić na otvaranje došao kamionom! (VIDEO, FOTO)

Alo 07.11.2016
Deo auto-puta od Ljiga do Preljine otvorila deca u narodnim nošnjama. Grupa dece u narodnim nošnjama protrčala je kroz crvenu vrpcu, otvorivši tako deonicu auto-puta na Koridoru 11 između Ljiga i Preljine! Protokolom je bilo predviđeno da vrpcu… »

Igračka poni otrovna?!

Alo 07.11.2016
Roditelji, oprez! Igračka "lovely horse” opasna je po zdravlje dece jer sadrži čak 200 puta više hemijske supstance ftalata nego što je dozvoljeno, upozorila je crnogorska zdravstveno-sanitarna inspekcija, koja je naredila i njeno povlačenje sa… »

Ko zaposli žrtvu nasilja, dobija subvencije

Alo 07.11.2016
Svi poslodavci koji zaposle žrtve porodičnog nasilja, ili trgovine ljudima po prvi put će od Nove godine dobijati subvencije, najavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. U obraćanju novinarima u… »