Izvor: BK TV arhiva vesti 07.11.2016

Nakon razornih zemljotresa, Italiju pogodili snažna oluja i tornado, ima žrtava (FOTO, VIDEO)

BK TV 07.11.2016
Snažna oluja i tornado pogodili su Italiju, usmrtivši najmanje dve osobe, a više desetina je povređeno. Nevreme koje je pogodilo grad Ladispoli, usmrtilo je najmanje jednu osobu. Mladić (25) poginuo je u gradu Ladispoli, severno od Rima, kada je na… »

Bez kazne za razbijanje dvojezičnih tabli u Vukovaru

BK TV 07.11.2016
Incident se odigrao 2013. godine. Vukovarski opštinski sud doneo je danas prvostepenu oslobađajuću presudu u postupku protiv Marijana Živkovića zbog razbijanja dvojezične table na zgradi policijske stanice u Vukovaru, javili su hrvatski mediji. To… »

Švajcarski mediji: Evropski džihadizam je rođen u BiH

BK TV 07.11.2016
Bilal Bosnić, kojeg je Sud BiH osudio na sedam godina zatvora, imao je uticaja na islamiste u Švajcarskoj, piše švajcarski list "Noje Cirher cajtung", a prenosi avaz.ba. List piše o širokorasprostranjenoj mreži islamista koja vuče korene sa… »

PAPRENA LICITACIJA NA KALENIĆU: Za tezge minimum 500.000 rsd

BK TV 07.11.2016
Prva javna licitacija za lokale na Kalenić pijaci u beogradskoj opštini Vračar biće održana 21. novembra a početna cena je 500.000 dinara. Licitacioni bod, odnosno za koliko se može povećati početna cena u jednom krugu nadmetanja iznosi 25.000… »

ALARMANTNA SITUACIJA: Aerodrom HITNO evakuisan, pronađen SUMNJIVI PRTLJAG!

BK TV 07.11.2016
Putnici u panici! Jedan deo Međunarodnog aerodroma Sarajevo evakuisan je danas zbog kontrole napuštenog prtljaga ostavljenog na njemu. DRAMA: SNAŽNA EKSPLOZIJA na aerodromu, Hitna pomoć na terenu! (VIDEO) Iz Granične policije su saopštili da je… »

SUTRA JE MITROVDAN, evo zašto je važno da večeras budete kod svoje kuće!

BK TV 07.11.2016
U Srbiji se Sveti Dimitrije praznuje kao krsna slava Mitrovdan, a u mnogim krajevima na ovaj dan se održavaju zavetine ili preslave. Poznat je i kao praznik kada su se, za vreme Otomanske okupacije, hajduci rastajali da prezime kod jataka i sačekaju… »

TRAGEDIJA KOD GRAČANICE: Pao sa litice visoke 15 METARA!

BK TV 07.11.2016
Lovac inicijala M.K. iz Stjepan Polja kod Gračanice, juče iza 18 sati smrtno je stradao u svom selu, nakon što se okliznuo i pao sa litice visoke oko 15 metara, na lokaciji “Hatkina rupa”, na severu naselja Stjepan Polje. U izvlačenju u izuzetno… »

BEČ KAKAV DO SAD NISTE VIDELI: Grad muzike, kočija i najlepše praznične atmosfere (FOTO)

BK TV 07.11.2016
Sa kuvanim vinom među dlanovima koji se greju, praznična atmosfera u ovom gradu ušuškaće i najusamljenija srca. Dok snežne pahulje lagano padaju po ulicama Beča, devojčica u plavoj balskoj haljini sa osmehom na licu i priljubljena rukama uz okvire… »

UŽAS U HRVATSKOJ: Nakon snažne detonacija urušio se deo zgrade, ima poginulih!

BK TV 07.11.2016
Deo zgrade se urušio. Jaka eksplozija odjeknula je u manjoj zgradi u Ulici Radićeva 7, u Varaždinskim Toplicama u Hrvatskoj, javljaju lokalni mediji. Kako prenosi televizija N1, policija je potvrdila da je u zgradi sa nekoliko stanova došlo do… »

Ovo SRBI pitaju Gugl!

BK TV 07.11.2016
Šta vas muči ovih dana? Ako ne mogu da vam pomognu prijatelji i rodbina, tu je Gugl. Ako je verovati ovom servisu, izgleda da u Srbiji mnoge muče slične muke. Često ćete čuti u našem narodu da ljudi kažu: “Svakom je svoja muka najteža”… »