Izvor: BK TV/Balkan arhiva vesti 07.11.2016

Bez kazne za razbijanje dvojezičnih tabli u Vukovaru

BK TV 07.11.2016
Incident se odigrao 2013. godine. Vukovarski opštinski sud doneo je danas prvostepenu oslobađajuću presudu u postupku protiv Marijana Živkovića zbog razbijanja dvojezične table na zgradi policijske stanice u Vukovaru, javili su hrvatski mediji. To… »

Švajcarski mediji: Evropski džihadizam je rođen u BiH

BK TV 07.11.2016
Bilal Bosnić, kojeg je Sud BiH osudio na sedam godina zatvora, imao je uticaja na islamiste u Švajcarskoj, piše švajcarski list "Noje Cirher cajtung", a prenosi avaz.ba. List piše o širokorasprostranjenoj mreži islamista koja vuče korene sa… »

ALARMANTNA SITUACIJA: Aerodrom HITNO evakuisan, pronađen SUMNJIVI PRTLJAG!

BK TV 07.11.2016
Putnici u panici! Jedan deo Međunarodnog aerodroma Sarajevo evakuisan je danas zbog kontrole napuštenog prtljaga ostavljenog na njemu. DRAMA: SNAŽNA EKSPLOZIJA na aerodromu, Hitna pomoć na terenu! (VIDEO) Iz Granične policije su saopštili da je… »

TRAGEDIJA KOD GRAČANICE: Pao sa litice visoke 15 METARA!

BK TV 07.11.2016
Lovac inicijala M.K. iz Stjepan Polja kod Gračanice, juče iza 18 sati smrtno je stradao u svom selu, nakon što se okliznuo i pao sa litice visoke oko 15 metara, na lokaciji “Hatkina rupa”, na severu naselja Stjepan Polje. U izvlačenju u izuzetno… »

UŽAS U HRVATSKOJ: Nakon snažne detonacija urušio se deo zgrade, ima poginulih!

BK TV 07.11.2016
Deo zgrade se urušio. Jaka eksplozija odjeknula je u manjoj zgradi u Ulici Radićeva 7, u Varaždinskim Toplicama u Hrvatskoj, javljaju lokalni mediji. Kako prenosi televizija N1, policija je potvrdila da je u zgradi sa nekoliko stanova došlo do… »

UŽAS: Brutalno ubijena devojka, meštani pronašli telo!

BK TV 07.11.2016
Meštani u šoku. Telo mlađe ženske osobe pronađeno je danas u blizini železničke stanice u Koški kod Našica u Hrvatskoj, preneli su lokalni mediji. Identitet još nije utvrđen, a izvor iz policije navodi da sve upućuje na nasilnu smrt, piše… »

AKO HILARI POBEDI, ONA ULAZI U BELU KUĆU: Ovo je Hrvatica koja je odgovorna za uspeh Klintonove (FOTO)

BK TV 07.11.2016
Vegeta i vunene čarape iz Hercegovine opet će ući u Belu kuću ako pobedi Hilari Klinton na izborima za američkog predsednika. Najjača hrvatska veza u Beloj kući tokom mandata Bila Klintona i Baraka Obame bila je Hrvatica Kaprisija Penavić Maršal… »