Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 07.11.2016

METEOROLOZI UPOZORAVAJU: Očekuju nas obilne padavine, moguće izlivanje ovih reka

BK TV 07.11.2016
Meteorolozi upozoravanju na obilne padavine koje nas očekuju. Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje na obilne padavine u periodu od ponedeljka do srede uveče. Kako se navodi tokom noći (07./08.11.) i sutra pre podne u centralnim i… »

NIJE CRVENO SLOVO, ALI IPAK: U petak je VELIKI PRAZNIK za SRBE i poseban dan zbog OVE STVARI!

BK TV 07.11.2016
U Srbiji će u petak, 11. novembra, biti obeležen Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a taj dan je neradan dan. Po Zakonu o državnim i drugim praznicima u Srbiji, 11. novembar je neradan dan. Taj državni praznik u Srbiji postoji od 2012. godine. Dan… »

NASLOVNE STRANE DNEVNIH LISTOVA: Prelistavanje štampe za 8. novembar 2016. godine!

BK TV 07.11.2016
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 8. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 8. novembar pišu o tome ko snosi odgovornost za… »

Mihajlović apelovala na nadležne: Preduzeti preventivne mere zbog najavljenih padavina

BK TV 07.11.2016
Neka budu u pripravnosti. Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, zbog vremenskih prilika i meteorološke prognoze za naredni period, pozvala je preduzeća i agencije iz svog resora da… »

Nikolić odlikovao pripadnike Vojske Srbije

BK TV 07.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je Centralnu logističku bazu i 224. Centar za elektronska dejstva Vojske Srbije ordenom zasluga za odbranu i bezbednost, trećeg stepena, objavljeno je u Službenom glasniku. U Službenom glasniku od 3… »

U ĆUPRIJI NOVA RADNA MESTA: Turska firma "Tibet Moda" traži radnike

BK TV 07.11.2016
Fabrika turske kompanije "Tibet Moda" u Ćupriji, koja je otvorena 30. septembra i počela rad sa sto radnika, traži novih 30 šivača konfekcije. Ovu potrebu za radnicima iskazala je u Paraćinu na Sajma zapošljavanja Filijale Nacionalne službe… »

HILARI, ŽAO NAM JE: Tramp je u Srbiji već pobedio, evo i kako!

BK TV 07.11.2016
Korisnici Tvitera i Fejsbuka s područja Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske definitivno su naklonjeniji Donaldu Trampu nego Hilari Klinton, pokazuje najnovija analiza agencije Ninamedia koja je do tog zaključka došla ceneći pominjanje kandidata na… »

DECA SU U OPASNOSTI: Evo koje igračke na našem tržištu izazivaju neplodnost i kancer! (FOTO)

BK TV 07.11.2016
Olovne boje, ftalati, loš kvalitet mogu da izazovu ozbiljne zdravstvene probleme poput neplodnosti, kancera, trovanja i gušenja. Falsifikati su najopasniji, upozoravaju iz Ministarstva trgovine. Falsifikovane igračke mogu biti veoma opasne po zdravlje… »

NASAMARIO BEZBROJ LJUDI: Varao ljude ispred bolnica i sudova, do sada zaradio 15.000 evra!

BK TV 07.11.2016
Počinioci ovih krivičnih dela su višestruki povratnici, koji uloge prilagođavaju datim situacijama i okolnostima. Šezdesetdvogodišnji Kragujevčanin nedavno je uhapšen pod sumnjom da je zarađivao varajući građane i lažno se predstavljajući kao… »

NOVI DETALJI u istrazi o smrti malog Radenka

BK TV 07.11.2016
U Osnovno tužilaštvo u Loznici stigla je krivična prijava protiv dr Dobrivoja Bojanića zbog nesavesnog pružanja lekarske pomoći tokom lečenja Radenka Nikodinovića. Osmogodišnji Radenko Nikodinović iz Kozjaka je početkom oktobra preminuo posle… »