Izvor: BK TV/Zabava arhiva vesti 07.11.2016

BIZARNE REAKCIJE LJUDSKOG TELA KADA "ODE NA ONAJ SVET": Srca im kucaju, znoje se, ali su mrtvi

BK TV 07.11.2016
Da li ste se ikada zapitali kako tretirati nesumnjivo mrtvog koji se u mrtvačnici uspravi u sedeći položaj i prekrsti ruke preko grudi? Srca im i dalje lupaju. Uriniraju. Njihova tela se ne raspadaju i topla su na dodir. Stomak im krči, rane… »

Stigao novi uzbudljivi trejler za film "Wonder Woman"

BK TV 07.11.2016
"Wonder Woman", američki akcioni film koji stiže u bioskope naredne godine, zasnovan je na istoimenom stripu DC Comicsa koji režira Peti Dženkins, a scenario potpisuju Alan Hajnberg i Džef Džons. Priča čiji su autori Hajnberg i njegov kolega Zak… »

DRAMA NA NEBU: Prestravljeni putnici poskakali sa svojih sedišta kada su UGLEDALI PRAVU ZVER u avionu! (FOTO)

BK TV 07.11.2016
Kao da se obistinio poznati holivudski film, kada su prestravljeni putnici ostali zatečeni zmijom koja je visila sa plafona aviona. Avio let za Meksiko imao je još jednog "slepog putnika" koji se vešto spuštio iz kutija za prtljag i visio nad glavama… »

Pet sovjetskih filmova koji su uzdrmali svet (VIDEO)

BK TV 07.11.2016
Godina 2016. je proglašena godinom kinematografije u Rusiji, a izdvojena su dodatna sredstva za lokalnu filmsku industriju. Sputnjik podseća na pet sovjetskih filmova koji su ostavili traga u celom svetu i još uvek se navode kao primeri zapanjujuće… »

VOZAČI OPREZ: Ovako vas mogu opljačkati na pumpi, a da toga niste ni svesni!

BK TV 07.11.2016
Ako točite gorivo na samoposlužnim benzinskim pumpama, onda verovatno pravite uobičajenu grešku, koja omogućuje kriminalcima da vas jednostavno i brzo opljačkaju. Većina ljudi ne zaključa svoj automobil prilikom točenja goriva, a to predstavlja… »

URNEBESNO: Vlasnik restorana uplašio naoružanog lopova, ovaj istrčao glavom bez obzira (VIDEO)

BK TV 07.11.2016
Vlasnik restorana toliko je na vrlo neobičan način, uplašio naoružanog lopova, da je ovaj pobegao glavom bez obzira. Nalik kultnoj sceni iz još kultnijeg filma "Krokodil Dandi", vlasnik kineskog restorana najurio je lopova dokazavši mu da je "duplo… »

Novi snimak pande, koja pokazuje zavidne Kung fu veštine, nasmejala planetu (VIDEO)

BK TV 07.11.2016
Važe za miroljubive životinje, ali još jedna panda nasmejala je planetu pokazujući svoje Kung Fu veštine zahvaljujući kojima bi mogla da "izađe na crtu" i nekom majstoru. Snimak je zabeležen u Ćimelong safari parku u gradu Guangzhou, poznatom i… »

IZBOR DECE: Evo SA KIM žele da žive deca NAJPOZNATIJEG holivudskog para!

BK TV 07.11.2016
Deca su sama izabrala sa kim bi živela, iako glumica insistira da sva budu kod nje. Sva deca su trenutno kod Anđeline, a strani mediji navode da Paks i Šajlo žele da žive sa ocem. Anđelina ima privremeno starateljstvo, dok sud ne donese finalnu… »

Umro slavni pijanista i dirigent Zoltan Kočiš

BK TV 07.11.2016
Mađarski pijanista, kompozitor i dirigent Zoltan Kočiš umro je danas u 65. godini, saopštio je Mađarski nacionalni filharmonijski orkestar. U saopštenju se ne navodi uzrok smrti. Kočiš je 2012. godine imao ozbiljnu operaciju srca, a prošlog… »

JEZIVI I MISTERIOZNI OBRISI NA MARSU: Uslikani sasvim SLUČAJNO, a pokrenuli brojne TEORIJE ZAVERE! (FOTO/VIDEO)

BK TV 07.11.2016
I dok istraživači Crvene planete još uvek nisu uspeli da zabeleže male zelene, ipak su na fotografijama i snimcima ovekovečili neka čudna događanja. Ovo su sedam najjezivijih stvari pronađenih na Marsu. BALKANSKI HIT KOJI ĆE SLUŠATI MARSOVCI… »