Izvor: Danas arhiva vesti 07.11.2016

Armenulić: Novaku pao kamen sa srca

Danas 07.11.2016
Kada je pre godinu dana Novak Đoković osvojio masters u Parizu, vest da je u tom trenutku najbolji teniser sveta ponovo nadigrao svoje rivale bila je očekivana i ne preterano medijski interesantna. Sada, kada je srpski teniser poražen na francuskom… »

Vučić: Povezujemo Srbiju

Danas 07.11.2016
Povezujemo Srbiju kilometar po kilometar i nijedan region neće biti napušten, izjavio je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju autoputa Ljig–Preljina na Koridoru 11. Sva naša politika svodi se na to: izgraditi puteve i… »

Uhapšena osoba zbog oružja u Jajincima puštena

Danas 07.11.2016
U Banjaluci je uhapšeno jedno lice koje se navodno dovodi u vezu s oružjem pronađenim u vozilu u garaži na Novom Beogradu, javlja RTRS. Dežurni sudija Suda BiH Mirsad Strika potvrdio je za RTRS da je uhapšeni, uz mere zabrane, pušten nakon… »

Vulin: Posao za žrtve nasilja

Danas 07.11.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin najavio je danas da će od 1. januara u Srbiji početi subvencionisanje poslodavaca, koji će od države dobijati novac da zapošljavaju žrtve porodičnog nasilja i žrtve… »

Nikolić: Katar zainteresovan za banje

Danas 07.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas u Dohi sa predsednikom Vlade i ministrom unutrašnjih poslova Katara, šeikom Abdulahom bin Naserom bin Kalifom Al Tanijem. Nikolić je predložio da se, nakon potpisivanja sporazuma, formira… »

Jako nevreme zahvatilo Rim, ima nastradalih

Danas 07.11.2016
Snažan vetar praćen olujom protutnjao je Rimom, a prema prvim informacijama, osim velike materijalne štete, ima i mrtvih. Kako Sputnik prenosi u Ladispoliju, 30 kilometara od Rima, poginula je jedna osoba, a povređeno je desetak. Prema izveštajima… »

Dominiralo pitanje karaktera predsedničkih kandidata

Danas 07.11.2016
Pitanja poput ekonomije i spoljne politike bila su važna u kampanji za američke predsedničke izbore 8. Novembra. Međutim, ankete nagoveštavaju da će mnogi birači verovatno doneti odluku na osnovu toga šta misle o ličnim karakteristikama dvoje… »

RHMZ: Obilne padavine u Srbiji

Danas 07.11.2016
Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje na obilne padavine u periodu od ponedeljka do srede uveče. Obilne padavine se očekuju u jugozapadnim, južnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije, ukupna količina padavina od 40 do 80 mm… »

Đukanović: Ne postoje dokazi da je Rusija umešana

Danas 07.11.2016
Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da, posle onoga što je specijalni državni tužilac izjavio u nedelju, nema sumnje da su događaji od 16. oktobra urađeni u dosluhu sa političkim faktorom iz Crne Gore. RTCG podseća da je glavni… »

Osumnjičen za ubistvo

Danas 07.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Ž.V.(1987) na graničnom prelazu Horgoš, koji je osumnjičen da je 22. oktobra ove godine u naselju Stepojevac automobilom usmrtio S.L. Osumnjičenom Ž.V. koga je policija ubrzo posle… »