Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 07.11.2016

Katar zainteresovan za srpske banje

Dnevnik 07.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je u Dohi s predsednikom Vlade i ministrom unutrašnjih poslova Katara, šeikom Abdulahom bin Naserom bin Kalifom al Tanijem. Nikolić je predložio da se, nakon potpisivanja sporazuma, formira mešovita… »

Vučić: Napredak u istrazi, stvari ozbiljnije nego što se mislilo

Dnevnik 07.11.2016
Policija je napredovala u istrazi u vezi sa oružjem u Jajincima i na Novom Beogradu i izgleda da su stvari ozbiljnije nego što smo mislili u prvom trenutku, izjavio je. večeras premijer Aleksandar Vučić. "Policija je sinoć napredovala u tom… »

Jača finansijska podrška

Dnevnik 07.11.2016
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je predsednicu Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine Suzanu Kujunyić Ostojić, s kojom je razgovarao o pitanjima. koja se tiču položaja nacionalnih manjina u Vojvodini. Na sastanku je… »

Za osam opština osam miliona bespovratno

Dnevnik 07.11.2016
Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine odobrio je gradovima i opštinama osam miliona dinara bespovratnih sredstava za rešavanje neodgovarajuće. odlaganog otpada, kao i sanaciju i rekultivaciju deponija i degradiranih… »

Orlović: Ustav detaljno uredio teritorijalnu autonomiju

Dnevnik 07.11.2016
– Jedna od mana našeg Ustava je preveliko detaljisanje jer najviši pravni akt države ne treba da definiše pojave – to je zadatak zakona – nego treba da uredi najvažnije. odnose u državi – kaže za “Dnevnik” profesor novosadskog Pravnog… »

Mirović primio šeficu srpske Kancelarije UN za žene

Dnevnik 07.11.2016
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa šeficom srpske Kancelarije UN za žene (UN Women - Srbija) Milanom Rikanović, sa kojom je razgovarao. o konkretnim aktivnostima koje Pokrajinska vlada i pokrajinske institucije mogu da… »