Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 07.11.2016

Vučić: Srbija više ne stoji u mestu, nije više zemlja bez snova

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Gornji Milanovac - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na otvaranju auto-puta Ljig-Preljina da ne krije radost, jer je ovaj autoput vidan dokaz da Srbija može bolje, da može da se menja, da više ne stoji u mestu, da nije zemlja bez… »

Tutin, opština koja napreduje

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Tutin –Tutin ide krupnim koracima napred i predstavlja razvojni potencijal, izjavio je za Glas zapadne Srbije predsednik opštine Šemsudin Kučević. Iako je ova opština spadala u nerazvijenije u Srbiji, ona sada može da se pohvali mnogim stvarima… »

Opštinski odbor DSS u Topoli prešao u SNS

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Topola - Članovi opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Topoli pristupili su danas kolektivno Srpskoj naprednoj stranci, navevši da su se na taj korak odlučili prepoznajući državotvornu politiku premijera Aleksandra Vučića i želeći da… »

Velimir Ilić: Umesto mene, poziv za otvaranje autoputa dobili su portiri i čistačice

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Čačak - Predsedik Nove Srbije i bivši ministar građevinarstva Velimir Ilić nije dobio poziv za svečanost otvaranja autoputa Ljig – Preljina, koja je zakazana za ponedeljak u Takovu. On u izjavi za "Blic" kaže da je očekivao da će biti pozvan na… »

Danas se pušta u saobraćaj deonica auto-puta Ljig - Preljina

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Ljig/Preljina - Putovanje između Beograda i Čačka, od danas će biti znatno kraće, jer će u saobraćaj biti puštena deonica autoputa na Koridoru 11, od Ljiga do Preljine. Svečanosti povodom završetka izgradnje i puštanja ove saobraćajnice… »

Novi kilometar puta u selu Gračanica

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Priboj - Protekle sedmice završeno je asfaltiranje kilometar puta u Mesnoj zajednici Banja, u selu Gračanica, prema unapred utvrđenom planu o asfaltiranju seoskih puteva Direkcije za izgradnju Priboja. Radi se o putu koji je asfaltiran u dva poteza… »

Sadnice za voćare pribojske opštine

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Priboj - Humanitarna organizacija „Stara Raška“ obezbedila je za jesenju sadnju sadnice voća u vrednosti od 1,5 miliona dinara koje će biti podeljene voćarima na teritoriji opština Priboj, Nova Varoš i Prijepolje. Prema rečima menadžera ove… »

Todorović: Moravički okrug dobija na privrednom značaju zahvaljujući auto-putu

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Gornji Milanovac - Spajanjem Koridora 11 sa Koridorom 10 od Preljine ka Pojatama, Čačak i ceo Moravički okrug dobiće na većem privrednom i geo-političkom značaju, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović. Todorović je na otvaranju… »

Lazarević: Auto - put će u Ljigu oživeti privredni razvoj

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Gornji Milanovac - Otvaranje deonice auto-puta Ljig-Preljina doprineće značajnom poboljšanju života lokalnog stanovništva naše opštine, rekao je predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević na današnjem otvaranju ove saobraćajnice. "Tamo gde je… »

Obradović: Ilić jeste moj politčki protivnik, ipak sramota je što nije pozvan na otvaranje auto - puta

Glas Zapadne Srbije 07.11.2016
Čačak - Komentarišući izjavu Velimira Ilića da nije pozvan na otvaranje deonice autoputa Ljig- Preljina, lider Dveri Boško Obradović je istakao da je krajnje nekorektno od strane Vlade Republike Srbije što na otvaranje nije pozvan Velimir Ilić… »