Izvor: iKragujevac/Regioni arhiva vesti 07.11.2016

Zimska služba u Kragujevcu spremna za prvi sneg

iKragujevac 07.11.2016
Mehanizacija i ekipe JKP “Čistoća“ spremni su za predstojeću zimu, potvrđeno je tokom smotre zimske službe koja se obavlja svake godine početkom novembra. Ovo preduzeće raspolaže sa, za sada, dovoljnom količinom soli i rizle, a završen je… »

Popisan deo imovine RTK zbog neisplaćenih plata

iKragujevac 07.11.2016
Izvršitelji su danas popisali deo imovine privatizovane Radio Televizije Kragujevac (RTK) povodom tužbi 22 radnika u tom mediju na ime neisplaćenih zarada. Prema rečima poverenika sindikata "Nezavisnost" Gorana Antonijevića, popisana imovina, koju… »

Sutra slavimo Mitrovdan: Ovo večeras ne radite!

iKragujevac 07.11.2016
U Srbiji se Sveti Dimitrije praznuje kao krsna slava Mitrovdan, a u mnogim krajevima na ovaj dan se održavaju zavetine ili preslave. Poznat je i kao praznik kada su se, za vreme Otomanske okupacije, hajduci rastajali da prezime kod jataka i sačekaju… »

Kako se kvari slava: Ovako činimo jedan od najvećih smrtnih grehova!

iKragujevac 07.11.2016
Srpski narod obeležava više od 60 krsnih slava. Na dan Svetog Nikole najviše je svečara i onih koji odlaze na slavu, a najčešće se slave još i Aranđelovdan, Jovanjdan, Đurđevdan. Pravoslavni zaštitnik srpskog doma obeležava se uz određena… »

Napravila spektakl: Kragujevčanka održala koncert za pamćenje (video)

iKragujevac 07.11.2016
Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, pevačica Jelena Tomašević, priredila je još jedan koncert za pamćenje u Sava centru. Baš kao i na njenom prvom solitičkom koncertu 25. oktobra, dvorana je i večeras bila ispunjena do poslednjeg mesta… »

Ponovo u Kragujevcu: Lapsus bend (video)

iKragujevac 07.11.2016
Zbog velikog interesovanja Lapsus bend dolazi ponovo u naš grad. Svirka će se održati 10. novembra od 20 časova. Pored dobre atmosfere koju prave, bićete u prilici uživo da čujete njihovu novu pemu "Hendikepiran". fShare Tweet… »

Obratite pažnju: Ovo piće izaziva zavisnost, a neki to ne znaju

iKragujevac 07.11.2016
Omiljena kombinacija nestašnih klinaca možda nije toliko skupa kao kokain nije nimalo bezazlena. Naučnici sa Univerziteta Purdue su ustanovili da kombinacija kofeina i alkohola daje veću lokomotornu aktivnost, baš kao i kokain. Promene na mozgu su… »

Ova pesma se peva na mnogim takmičenjima, a vlasnica pesme je talentovana Kragujevčanka (foto+video)

iKragujevac 07.11.2016
Često se može čuti komentar da prava i dobra pesma uvek nađe put do srca publike. To je u njenom slučaju najbolji primer. Danica Krstić je pre nekoliko godina učestvovala na takmičenju za predstavnika Srbije na "Evroviziji". Ona tada nije… »

Pošaljite cv: Oglasi za posao u Kragujevcu!

iKragujevac 07.11.2016
U saradnji sa portalom Lako do posla i portalom Infostud predstavljamo vam naš izbor ovonedeljnih oglasa za posao u Kragujevcu. SBB Serbia broudband Tehničar za optičku mrežu Opis posla: -Instalacija aktivne HFC opreme prema montažnim uputstvima i… »

Sutra bez električne energije ostaju ova naselja!

iKragujevac 07.11.2016
Najava isključenja električne energije za sutra. -Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Erdeč, Stanovo kod Autosaobraćaja, Bresnica – Šumar… »