Izvor: Insajder/Politika arhiva vesti 07.11.2016

Uhapšen predsednik Gradskog odbora DSS-a Uroš Janković

Insajder 07.11.2016
U Demokratskoj stranci Srbije za Insajder.net je potvrđeno da je uhapšen funkcioner te stranke Uroš Janković, ali u DSS-u kažu da ne znaju šta je razlog hapšenja. Kako saznaje N1, Janković je uhapšen sa svojim pomagačima. Radi se o organizovanoj… »

Kremlj: Nismo umešani u događaje u Crnoj Gori

Insajder 07.11.2016
Kremlj odbacuje bilo kakvu umešanost Rusije u atentat na lidera Crne Gore Mila Đukanovića, izjavio je danas sekretar ruskog predsednika za medije Dmitrij Peskov, prenosi Sputnjik. „Po zvaničnoj liniji, nikakvih zahteva nije bilo, ne znam da li je… »

Milo Đukanović: Staćemo na put onima koji žele da ruše državu

Insajder 07.11.2016
Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović rekao je danas da će se stati na put onima koji bi da ruše državu, dodavši da je istraga Tužilaštva potvrdila da je u terorističku akciju na dan izbora umešan „politički faktor“ iz Crne Gore. "Nadam… »

Otvorena deonica autoputa od Ljiga do Preljine

Insajder 07.11.2016
Deonica Koridora 11 od Ljiga do Preljine dužine 40,35 kilometara danas je otvorena za saobraćaj, a vozači će do kraja godine moći da koriste taj putni pravac bez naplate putarine. Vrednost radova je 308 miliona evra, od kojih je 300 miliona obezbedio… »

Izvršitelji u Radio-televiziji Kragujevac, radnici i dalje štrajkuju

Insajder 07.11.2016
Izvršitelji su danas popisali deo imovine privatizovane Radio-televizije Kragujevac povodom tužbi 22 radnika u tom mediju na ime neisplaćenih zarada. Prema rečima poverenika sindikata Nezavisnost Gorana Antonijevića, očekuje se i da Regulatorno telo… »

Ministar BIH: Uhapšeni pušten jer ga Srbija nije dovela u vezu s oružjem u Jajincima

Insajder 07.11.2016
Ministar BiH za bezbednost Dragan Mektić potvrdio je hapšenje J.J. (35), po Interpolovoj poternici Srbije, koji je, nakon saslušanja, pušten na slobodu. Mektić je istakao se u zahtevu Srbije J.J. ne dovodi u vezu s oružjem nađenim blizu porodične… »

Rukopis službi u brojnim događajima poslednjih dana

Insajder 07.11.2016
Hapšenje državljana Srbije u Crnoj Gori zbog sumnje da su planirali terorističke akcije i nasilno rušenje crnogorske vlasti, arsenal oružja nedaleko od porodične kuće premijera, arsenal u javnoj garaži na Novom Beogradu, poluinformacije i… »

Uhapšena osoba povezana s oružjem u Jajincima

Insajder 07.11.2016
Jedna osoba uhapšena je u Banja Luci, po poternici MUP-a Srbije, zbog krivičnog dela nedozvoljene proizvodnje ili prometa oružja ili eksplozivnih materija, potvrđeno je Insajder.netu u Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. Kako navode… »