Izvor: Južne vesti/Regioni arhiva vesti 07.11.2016

Boban Mihajlović prešao u SNP i postao predsednik niškog odbora

Južne vesti 07.11.2016
Nakon DS i SDS, Boban Mihajlović je uzeo člansku kartu Srpske narodne partije i ubuduće će voditi niški odbor ove stranke, koja je na republičkom nivou u koaliciji sa SNS. SNP je pre nekoliko godina formirao Nenad Popović, dotada visoki funkcioner… »

Demokrate negoduju zbog elektronskih kartica u niškim vrtićima

Južne vesti 07.11.2016
Niške demokrate kritikuju novi bezbednosni sistem koji će se uskoro primenjivati u niškim vrtićima. Oni smatraju da je pun propusta, a kao poseban problem izdvajaju to što će deca koja ne budu bila evidentirana ostati bez hrane. Razlog… »

Legende o starom hrastu i Belinom vrelu dovode turiste u Belu Palanku

Južne vesti 07.11.2016
Hrast koji je napunio više od 1.000 godina, drugi od njega mlađi pola milenijuma, oaza mira u samom centru grada i bogata istorija - sve to u varošici staroj više od 2.300 godina koja se razvila na nekadašnjem rimskom putu Via Militaris - Beloj… »

Vučić obećao sklonište za nišku humanitarku, Medijana ga plaća

Južne vesti 07.11.2016
Dok niška humanitarka Marina Adamović tvrdi da joj je premijer Aleksandar Vučić obećao da će obezbediti novac za izgradnju skloništa odakle ona može da prikuplja donacije, ovo će platiti Opština Medijana. Arhitekta Ivan Redi uradio je idejno… »

Roditelji, suprotno zakonu, iznova dokazuju invaliditet svoje dece

Južne vesti 07.11.2016
I pored zakona koji predviđa da osobe sa potpunim invaliditetom čim napune 15 godina ne moraju da prolaze kontrole za medicinsko veštačenje da bi ostvarili pomoć "tuđe nege", njihovi roditelji tvrde da im komisija ipak redovno kuca na vrata. Stresni… »