Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 07.11.2016

Malo svežije. Od sutra dosta kiše, sneg!

Mondo 07.11.2016
Juče smo uživali u pravom prolećnom danu i 24 stepena. Danas za nekoliko stepeni niža temperatura. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, na severozapadu malo svezije, mestimično kratkotrajna kiša, moguća je i… »

Kovin: Ruski desant, slovensko-bratski

Mondo 07.11.2016
Na aerodromu Kovin je u okviru zajedničke vežbe "Slovensko bratstvo 2016" u kojoj učestvuje više od 700 pripadnika Vojske Srbije, ruskih vazdušno-desantnih snaga i oružanih snaga Belorusije ižvršen padobranski desant. Vežba će sutra biti… »

Austrijski avion prinudno sleteo u Beograd

Mondo 07.11.2016
Avion kompanije Austrian Airlines OS 769, koji je saobraćao na liniji Beč-Priština, neplanirano je sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla, saopšteno je Tanjugu u Službi za odnose sa javnošću. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Avion austrijske… »

Studenti Ekonomskog za protest, dekan za razgovor

Mondo 07.11.2016
Studenаti Ekonomskog fаkultetа u Beogradu najavili su danas da će u četvrtak, 10. novembra, krenuti u protesnu šetnju jer do sada sa rukovodstvom te ustanove nisu uspeli da postignu dogovor o svojim zahtevima. Dekan zove na razgovor. Foto: Mondo/… »

Bravo za klince iz Matematičke, opet medalje!

Mondo 07.11.2016
Učenici Matematičke gimnazije iz Beograda učestvovali su na takmičenju KAMAChallenge u Permu u Rusiji i iz fizike osvojili drugo mesto i srebrnu medalju, dok su na takmičenju iz matematike ovojili treće mesto i bronzanu medelju. Foto… »

Ne "zatvaramo" izbeglice, nego ih "pregledamo"

Mondo 07.11.2016
Država ne namerava da ograniči slobodu kretanja emigranata, nego da epidemiološkim tretmanom spreči mogućnost pojave ili proširivanja bilo kakve zaraze, tvrde u resornom ministarstvu. Žurović: U centrima nema mesta, polovina luta Srbijom. Foto… »

Haos u Beogradu! Kiša, radovi =kolaps (foto)

Mondo 07.11.2016
Većina će jutros kasniti na posao. Od ranog jutra velike gužve u Beogradu. Foto: Mondo/ Goran Sivački Loši vremenski uslovi i radovi u pojedinim delovima grada prouzrokovali su velike gužve u saobraćaju na beogradskim ulicama. Kako je rečeno za… »