Izvor: MTV Srbija/Zabava arhiva vesti 07.11.2016

Kim planira treće dete?

MTV Srbija 07.11.2016
U insertu iz nove epizode "Keeping Up With The Kardashians" koja stiže sledeće nedelje, Kim je objavila prilično veliku vest ostatku klana Kardashian. A to je da razmišlja o još jednom detetu, ali ovog puta to možeda neće biti standardna trudnoća… »

Pogledajte najbolje nastupe sa MTV EMA 2016 (VIDEO)

MTV Srbija 07.11.2016
Starboy, Zara Larsson, Shawn Mendes, Bruno Mars... The Weeknd je bio jedan od izvođača na 2016 MTV Europe Music Awards prethodne večeri i nastupio je sa svojim hitom sa predstojećeg albuma "Starboy". Takođe, dobio je nagradu Video of the Year za spot… »

Stevie Wonder i Ariana Grande objavili pesmu "Faith"

MTV Srbija 07.11.2016
Pesma je iz filma "Pevajmo" studija Illumination Entertainment i Universal Pictures u kom igraju Matthew McConaughey i Reese Witherspoon. Stevie Wonder je objavio dugo očekivani duet "Faith" s Aranom Grande. Danas je objavljeno i da će sountrack iz… »

Najgore obučeni na MTV EMA 2016 (FOTO)

MTV Srbija 07.11.2016
Od bradavica do neumesnog šika, za nagradu za najgore obučenu gošću MTV EMA je bila velika konkurencija... MTV Awards imaju dugu reputaciju kada su u pitanju modni rizici na crvenom tepihu. Nije izuzetak ni dodela MTV EMA u Roterdamu, ali ti rizici se… »

Kendall Jenner rešila problem ženskih grudi na Instagramu (FOTO)

MTV Srbija 07.11.2016
Dakle, model i rijaliti zvezda pronašla je interesantan način da izbegne pravilo na Instagramu "Bez bradavica". Prelepa zvezda koja je upravo napunila 21 godinu, objavila je fotografiju na društvenoj mreži - u providnoj majici i bez brushaltera! E… »

Pesma koja opušta najviše na svetu

MTV Srbija 07.11.2016
Muzika je jedan od sjajnih načina da smanjite nivo stresa i oraspoložite se, budete smireni i srećni, ali se ispostavilo da postoje pesme koje mogu da urade to još brže i bolje. Postoji jedna pesma za koju neurolozi tvrde da je super protiv stresa, a… »

Umetnička izložba posvećena Kanyeu Westu

MTV Srbija 07.11.2016
Od 300 predloženih, izabrano je 50 radova s motivom - Kanye Westa! Cijela ideja potekla je od Mattyja Moa, konceptualnog umjetnika iz Los Angelesa, poznatog još i pod nazivom "The Most Famous Artist" (nakon Kanyea, naravno). If I die I'm a legend… »

Eddie Redmayne otkriva razliku između "Fantastic Beasts" i "Harryja Pottera"

MTV Srbija 07.11.2016
Volimo Eddieja Redmaynea, J.K. Rowling i čarobnjake... Naravno, ne možemo da dočekamo film "Fantastčen zveri i gde ih naći", još jedan čarobnjački svet koji je stvorila J.K. Rowling a u kome glumi Redmayne. I da, film izlazi za 12 dana! Redmayne… »

Pročitajte poruku koju je Lorde napisala povodom rođendana

MTV Srbija 07.11.2016
A saznaćete i nove informacije o novom albumu... Novozelandska zvijezda Lorde danas slavi 20. rođendan, a tim povodom bradovala je svoje fanove sa nekim svojim intimnim razmišljanjima i dala nekoliko novih informacija što se tiče novog albuma. Bilo… »

Justin Bieber izveo "Let It Be" i "Sorry" na klaviru

MTV Srbija 07.11.2016
U jednom kanadskom pabu... Justin Bieber napravio je kratku pauzu na svojoj evropskoj turneji u sklopu koje u sredu dolazi u Zagreb. Tom prilikom pojavio se za vikend, tačnije u petak, u Torontu gde je pogledao košarkašku utakmicu i popio par pića… »