Izvor: Nedeljnik arhiva vesti 07.11.2016

Uhapšeni Jošilo pušten na slobodu, nije doveden u vezu sa oružjem u Jajincima

Nedeljnik 07.11.2016
Federalni i banjalučki mediji objavili su ranije danas da je u Banjaluci uhapšena jedna osoba koja bi, kako je navedeno, mogla da ima veze sa oružjem pronađenim u blizini porodične kuće srpskog premijera Aleksandra Vučića u Jajincima, odnosno u… »

Anketa: Hilari Klinton vodi za tri odsto

Nedeljnik 07.11.2016
Najnovije istraživanje je pokazalo da Klintonova uživa naklonost 44 odsto ispitanika, dok ih je Trampu naklonjeno 41 odsto. Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton u vođstvu je za tri procentna poena u odnosu na svog republikanskog… »

Aida Ćorović u otvorenom pismu Vučiću: Vaši bahati sandžački pulen Zukorlić siluje moj grad

Nedeljnik 07.11.2016
"U centru Novog Pazara, na većem delu gradskog trga, na vlasništvu svih koji su živeli i svih nas koji živimo u ovom gradu, niče Vavilonska kula, niče gadni mastodont koji, bez skrupula i srama, podiže bivši glavni muftija, sadašnji poslanik i… »

Nije sve gotovo: Tri puta koja vode do Trampove pobede

Nedeljnik 07.11.2016
Realno je da Dopnald Tramp dođe do minusa od 17 elektora. Za sve preko toga biće mu potreban manevar. Kako se približavaju izbori postaje jasno da postoje samo tri načina da se Tramp useli u Belu kuću. Izborni dan sve je bliži, a put Donalda Trampa… »

Epl je jedina kompanija koja zarađuje od prodaje telefona

Nedeljnik 07.11.2016
Epl je oduvek zauzimao mali dao tržšita, a ipak dobija najveći deo profita. Epl je i dalje kralj profitabilnosti među proizvođačima pametnih telefona i pored pada prihoda u poslednjem kvartalu. Kompanija se součila sa padom prodaje Ajfona, i njihov… »

Evropske birokrate: Za pet godina zarade minimum 1,3 miliona evra, na kraju mandata dobiju još 200 hiljada evra

Nedeljnik 07.11.2016
Na početku mandata prime i dve ekstra plate, osigurana im je penzija nakon 65. godine, a primaju i famoznu naknadu još dve godine. Ne plaćaju porez u svojoj matičnoj državi, nego niži evropski, uglavnom u rangu od 12 do 25 odsto. Kad se sve zbroji… »

Borovačnin isključen iz SPS: Uskoro ću pričati o tom tamnom vilajetu

Nedeljnik 07.11.2016
On je vest objavio na svom Tviter nalogu, uz fotografiju papira koji mu je uručen prilikom isključenja. Nenad Borovčanin, funkcioner SPS i zamenik predsednika opštine Stari Grad, danas je zvanično isključen iz stranke. On je vest objavio na svom… »

Šta će biti Bil Klinton ako Hilari uđe u Belu kuću?

Nedeljnik 07.11.2016
Neki već govore da Klintonu titula "prvog gospodina" nikako ne bi pristajala, podsećajući na njegove afere sa ženama i nimalo "džentlmensko" ponašanje. Ako Hilari Klinton u utorak postane predsednica SAD-a, Amerika će hitno morati da reši novu… »

Ekvadorske vlasti sledeće nedelje ispituju Džulijana Asanža

Nedeljnik 07.11.2016
Švedske vlasti saopštile su da će jedan od tužilaca na slučaju, Ingrid Isgren, kao i švedski inspektor, takođe pristustvovati ispitivanju 14. novembra. Osnivač Vikiliksa i novinar Džulijan Asanž biće ispitan sledeće nedelje u ambasadi Ekvadora… »

Održana Er Srbija inicijativa za razvoj tenisa uz učešće preko 400 dece

Nedeljnik 07.11.2016
Tokom manifestacije održano je 560 časova u letnjim mesecima i to po pravilima Međunarodne teniske federacije. Finale „Er Srbija inicijative za razvoj tenisa" u kojem je učestvovalo više od stotinu dece uzrasta od šest do deset godina održano je… »