Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 07.11.2016

Maska od jabuka briše bore

Novi magazin 07.11.2016
Hranljive, bogate vlaknima, vitaminima, mineralima, pektinom, antioksidansima i polifenolima, jabuke su pravi eliksir zdravlja, ali i najbolji saveznik lepog tena. Hranljive, bogate vlaknima, vitaminima, mineralima, pektinom, antioksidansima i… »

Ulje koje najbolje topi masne naslage sa stomaka

Novi magazin 07.11.2016
Ulje kanole moglo bi da počne da topi masne naslage za manje od četiri nedelje, pokazalo je najnovije istraživanje. Ulje, koje se dobija iz semena kanole, sadrži upola manje zasićenih masti od maslinovog ulja i materije koje naročito tope masne… »

Šta oblik usana otkriva o vama?

Novi magazin 07.11.2016
Džin Hanor, autorka knjige "Mudrost lica" kaže da postoji razlog zašto nam je lice baš takvo kakvo jeste, i da svaki deo njega otkriva deo naše ličnosti. Oči i usne su, kaže ona, najbolji pokazatelji ličnosti, a evo šta govore o vama. Male i… »

SAD: Kako da glasam - najtraženije pitanje na Guglu

Novi magazin 07.11.2016
Do izbora u SAD ostao je samo jedan dan na kojima će snage odmeriti Donald Tramp i Hilari Klinton, a Amerikanci poslednje sate koriste da "pitaju" Gugl kako da glasaju. Podaci pretrage na Guglu pokazuju da je broj pretraživanja "kako da glasam" u… »

Dunav - most između naroda

Novi magazin 07.11.2016
Bratislava i Beograd imaju mnogo toga zajedničkog, kao i Slovačka i Srbija. Na prvom mestu, spaja ih Dunav, druga najduža reka u Evropi, potom veoma slični jezici, ali i kultura i pismenost, koju su i jednima i drugima "doneli" grčka braća Ćirilo i… »

Učenici Matematičke gimnazije ponovo nižu medalje

Novi magazin 07.11.2016
Učenici Matematičke gimnazije iz Beograda učestvovali su proteklog vikenda na takmičenju KAMAĆallenge u Permu u Rusiji i iz fizike osvojili drugo mesto i srebrnu medalju, dok su na takmičenju iz matematike ovojili treće mesto i bronzanu medalju… »

Maska protiv mitisera koju svako ima u frižideru

Novi magazin 07.11.2016
Crne tačkice na licu najgora su noćna mora svih žena. Bubuljice nekako i očistimo, ali mitiseri su neverovatno uporni. Efikasno i jednostavno rešenje zapravo krije se u vašem frižideru. Potrebno je da napravite masku koja će vam pomoći da… »

Žene, ovu grešku pravite čak osam puta dnevno

Novi magazin 07.11.2016
Jedna tajna navika sprečava žene u tome da budu potpuno zadovoljne same sa sobom i svojim životom. Nesigurnost i manjak samopouzdanja muče mnoge žene, a da bi žene zaista trebalo potsticati da budu samopouzdanije i sigurnije u sebe pokazala je… »

Šest načina na koje varamo, a da nismo ni svesni

Novi magazin 07.11.2016
Preljuba se vrlo često povezuje sa seks aferom, ali varanje u braku ili vezi ne znači uvek telesnu prevaru. Postoje i drugi oblici prevare koji mogu biti jednako pogubni za ljubavni odnos. Psihoterapeutkinja Abi Rodman kaže da su i druge afere u vezi… »

Selo Vrmdža dom za ljude iz različitih krajeva Srbije i sveta (FOTO)

Novi magazin 07.11.2016
Selo Vrmdža na obroncima planine Rtanj postalo je poznato, jer su se u proteklih osam godina tu doselili ljudi iz različitih krajeva zemlje i sveta. U selu trenutno živi oko 600 stanovnika, a među njima su i jedan Amerikanac, Italijan i Švajcarkinja… »