Izvor: Pravda arhiva vesti 07.11.2016

Vučić: Mnogo sam srećan, želim da se i drugi raduju

Pravda 07.11.2016
Povezujemo Srbiju kilometar po kilometar. Brinemo o svakom njenom delu. Biće lakše stići sa severa na jug i sa istoka na zapad. Nema uzvišenijeg cilja, većeg posla i dostignuća. Ovo je važan dan za ceo Moravički okrug, za ceo region centralne i… »

Insajder tvrdi: Andrej Vučić bio u Jajincima i u danu kad je nađeno oružje

Pravda 07.11.2016
Do tumačenja da je Andrej Vučić bio potencijalna meta došlo je zbog činjenice da on mnogo češće od svog brata, Aleksandra Vučića, odlazi u porodičnu kuću u Jajincima, objavio je večeras Insajder, pozivajući se na informacije "iz policije"… »

Tornado protutnjao rimom: Jezivi vetar rušio zgrade, ubijao ljude, Koloseum potopio vodom! (video)

Pravda 07.11.2016
RIM - Snažan vetar praćen olujom i mogućim tornadom poharao je tokom poslepodneva Rim, a prema prvim informacijama, osim velike materijalne štete ima i mrtvih. U mestu Ladispoli, 30 kilometara od Rima, poginula je jedna osoba, a ranjeno je desetak… »

Tramp naglašava: Klintonovu štiti "manipulatorski sistem"!

Pravda 07.11.2016
VAŠINGTON - Kanidat republikanaca na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je danas da njegovog protivkandidata Hilari Klinton štiti "manipulatorski sistem" i da će ona "dugo vremena biti pod istragom". Na mitingu u Minesoti, Tramp nije… »

U strahu su velike oči: Đukanović poručio da će zaustaviti „rušitelje države“!

Pravda 07.11.2016
Bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović poručio je nakon današnje konstitutivne sednice parlamenta da je politika uzrok planiranog napada 16. oktobra i da je sve to urađeno u dosluhu sa političkim faktorom u Crnoj Gori, kojem će se, kaže… »

Iračani likvidirali jednog od lidera ID!

Pravda 07.11.2016
Iračke snage ubile su jednog od lidera Islamske države južno od Mosula, javlja Tass, pozivajući se na televiziju Al-Arabija. Komandant ID Abu Hamza, poreklom iz Alžira, ubijen je u oblasti Hamam al-Alil, nad kojom su snage iračke vlade uspostavile… »

Kosovo ne može u interpol: Još jedan propali pokušaj Prištine

Pravda 07.11.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je propao još jedan pokušaj Kosova za prijem u članstvo u Izvršni komitet Interpola. "Iako se Kosovo mesecima pripremalo i poslalo note svim zemljama članicama, Generalna skupština… »

Švajcarski mediji: Evropski džihadizam je rođen u BiH

Pravda 07.11.2016
Bilal Bosnić, kojeg je Sud BiH osudio na sedam godina zatvora, imao je uticaja na islamiste u Švajcarskoj, piše švajcarski list "Noje Cirher cajtung", a prenosi Avaz. List piše o širokorasprostranjenoj mreži islamista koja vuče korene sa Balkana… »

Najgora moguća svirepost terorista: U grobnici nađeno oko 100 obezglavljenih tela

Pravda 07.11.2016
Iračka vojska saopštila je danas da je pronašla oko 100 obezglavljenih tela u masovnoj grobnici južno od Mosula, grada koji se nalazi u rukama Islamske države. Kako je preneo AP, portparol vojske brigadni general Jahja Rasul rekao je da su tela… »

Bole ih radikali, sudstvo i korupcija: Evo šta Unija zahteva od Srbije u narednih godinu dana

Pravda 07.11.2016
Srbija će od Evropske komisije dobiti u najvećoj meri pozitivan izveštaj o napretku u prethodnoj godini, saznaje Tanjug u Briselu. Najbolje ocenjeni elementi su ekonomsko upravljanje zemljom, reforma državne uprave, kao i konstruktivna uloga Srbije u… »