Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 07.11.2016

Kosovo ne može u interpol: Još jedan propali pokušaj Prištine

Pravda 07.11.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je propao još jedan pokušaj Kosova za prijem u članstvo u Izvršni komitet Interpola. "Iako se Kosovo mesecima pripremalo i poslalo note svim zemljama članicama, Generalna skupština… »

Bole ih radikali, sudstvo i korupcija: Evo šta Unija zahteva od Srbije u narednih godinu dana

Pravda 07.11.2016
Srbija će od Evropske komisije dobiti u najvećoj meri pozitivan izveštaj o napretku u prethodnoj godini, saznaje Tanjug u Briselu. Najbolje ocenjeni elementi su ekonomsko upravljanje zemljom, reforma državne uprave, kao i konstruktivna uloga Srbije u… »

Popović: Sačuvajmo Mitrovdanski Ustav!

Pravda 07.11.2016
Pre deset godina, na Mitrovdan, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, posle narodnog referenduma, potvrđen je današnji Ustav Republike Srbije. Tim povodom lider SNP-a Nenad Popović izdao je saopštenje u kom se naglašava važnost ovog istorijskog… »

Bojkotuju opoziciju: Šutanovac i Radulović biraju svog kandidata za izbore!

Pravda 07.11.2016
Saša Radulović i Dragan Šutanovac već su imali zajednički sastanak na kome su se navodno dogovorili da bojkotuju dalje pregovore opozicionih stranaka oko zajedničkog kandidata. Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović već je bojkotovao prvo… »

Preletači: Ceo opštinski odbor DSS prešao u SNS!

Pravda 07.11.2016
Članovi opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Topoli pristupili su kolektivno Srpskoj naprednoj stranci. Oni su naveli da su se na taj korak odlučili prepoznajući državotvornu politiku premijera Aleksandra Vučića i želeći da doprinesu… »

Premijer i ministri na meti čelnika iz tajnih službi: Istraga zbog sumnje da je bilo propusta u radu!

Pravda 07.11.2016
Pojedinci i delovi srpskih bezbednosnih struktura toliko su se osilili da su prisluškivali premijera Aleksandra Vučića i bezmalo polovinu državnog vrha. Najzanimljivije od svega jeste to da se radi o istim ljudima koji su to radili do maja 2012, do… »