Izvor: Press/Zabava arhiva vesti 07.11.2016

U Sibiru primećene čudne ledene kugle

Press 07.11.2016
Velike ledene kugle pojavile su se u Obskom zalivu u Sibiru, a najveće među njima u prečniku imaju više od 90 cm. foto: b92.net Ovaj neobični ledeni fenomen povezan je sa vremenskim prilikama koje bi mogle da izazovu jače snežne padavine u Severnoj… »

Kako je čovek koji je 30 puta odbijen za posao postao milijarder

Press 07.11.2016
Džek Maa je kroz život pratilo mnogo neuspeha. Danas je on jedan od najbogatijih ljudi na svetu. foto: b92.net Kao mladić, Džek Ma nije uspeo na ispitima u školi. Prijavljivao se na Univerzitet koje je želeo da pohađa nebrojeno mnogo puta, ali… »

ESA: Prva fotografija u boji mesta pada letelice Skjapareli

Press 07.11.2016
Prva kolor fotografija mesta pada letelica Skjapareli, koja je trebala da sleti na Mars u okviru misije Egzo Mars Evropske svemirske agencije (ESA), pojavila se u javnosti. foto: b92.net Lander Skjapareli se srušio na površinu Crvene planete 19. oktobra… »

7 razloga da se poveruje u život na drugim planetama

Press 07.11.2016
(Još) nema direktnih dokaza o postojanju života na drugim planetama, mesecima ili u međuzvezdanom prostoru. foto: blic.rs Postoji, međutim, nekoliko ubedljivih argumenata koji navode na verovanje da ćemo konačno otkriti neki od njih, možda čak u… »

Bred Pit se tajno leči od teške bolesti?

Press 07.11.2016
Svetski tabloidi prenose kako je glumac Bred Pit nekoliko puta primećen ispred jedne klinike u Los Anđelesu, što je povuklo mnogo spekulacija da li je i od čega glumac bolestan. foto: blic.rs Kako prenose američki tablodi, Pit je ozbiljno bolestan… »

Dvoje dece ne žele da žive sa njom već sa Bredom

Press 07.11.2016
Iako je Anđelina Džoli dobila privremeno starateljstvo nad šestoro dece, čini se da stvari ne idu onako kako je holivudska glumica zamislila, jer dvoje dece ne žele da žive sa njom već sa ocem Bredom Pitom. foto: blic.rs Naime, kako pišu američki… »

Ušuškane i zavodljive? Može! Njih pet znaju kako se nosi rolka!

Press 07.11.2016
Jedan od aktuelnih trendova za svaku zimu a pogotovu ovu je meka na, nežna i zavodljiva trikotaža. Rolke su izdvojile kao obavezne, klasične uske ili moderne oversajz. Udobne su i tople, a ako ih dobro uklopite, delovaćete zavodljivo i atraktivno… »

Da li ste znali? Upravo ovo se dešava vašem mozgu kada se zaljubite

Press 07.11.2016
Osećate da se nešto dešava, a sada imamo odgovor šta je zapravo u pitanju. Foto:zenskikutatk.rs Kada se zaljubiš od tog trenutka sve počinje da se menja. Dani se tada čine mnogo svetlijim, tvoj osmeh postaje širi i sve izgleda tako savršeno… »

Na aukciji najstarija pronađena tablica sa 10 božjih zapovesti: Cena iznenadila i najoptimističnije

Press 07.11.2016
Iako nije star kao rukopisi pronađeni kod Mrtvog mora, "Samarićanski dekalog" je najstariji pronađeni uklesan zapis verskog zakona. Ne tako retko u modernoj istoriji, dešavalo se da izgradnja nekog luksuznog hotela ili metro linije sasvim slučajno… »

Muška kontracepcija: Nije pilula, ali nije ni blizu

Press 07.11.2016
Istraživači su došli do zaključka da je metoda 96 odsto sigurna dok se kod kondoma radi o 98 odsto uspeha. Muška kontracepcija će konačno biti moguća i to u obliku inekcija koje će sprečavati da žena ostane u drugom stanju. Caka: Te inekcije… »