Izvor: Prva arhiva vesti 07.11.2016

Otvoren auto-put Ljig-Preljina

Prva 07.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na otvaranju auto-puta Ljig-Preljina da ne krije radost, jer je ovaj autoput vidan dokaz da Srbija može bolje, da može da se menja, da više ne stoji u mestu, da nije zemlja bez puteva i zemlja bez… »

Vojtehovski: "Deca će da se uhvate za grobove svojih majki, a vi za stranačke knjižice!"

Prva 07.11.2016
Od početka godine u Srbiji je evidentirano 4 561 krivično delo nasilja u porodici što je 15,8 odsto više nego u istom periodu prošle godine, kaže zvanična statistika. Tokom ove godine u porodičnom nasilju stradalo 37 osoba – supruga, dece, baka… »

Ispovest koja će vas izbezumiti: Nepokretnu ženu udarao čekićem u glavu i govorio dvogodišnjem detetu "čukaj mamu"!

Prva 07.11.2016
Dragana i Nenad su osam godina u braku. Njemu nije smetala činjenica da je Dragana od svoje devete godine u invalidskim kolicima. Bili su nerazdvojni, svuda su išli zajedno, a zajedno su čak i radili. Kada je Dragana na svet donela kćerku Milicu, brak… »

Hristina Popović I Petar Strugar novi par u popularnoj seriji “Nemoj da zvocaš” na Prvoj

Prva 07.11.2016
Junaci popularne serije “Nemoj da zvocaš” osvojili su publiku za kratko vreme, a komične situacije tri para u kojma se mnogi prepoznaju, već se uveliko prepričavaju I razmenjuju na društvenim mrežama. Priča dobija novi, dramatični zaplet te… »

Strelčevi, stara ljubav vam ove nedelje kucka na vrata; Vodolije: vreme je da uzmete stvar u svoje ruke!

Prva 07.11.2016
Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 07.11.2016. do 13.11.2016. godine... OVAN Hrana Da li je to krenulo vreme Slava ili mi se čini? Pošto se vidi da ćete imati velike aktivnosti što se prijateljskog segmenta… »

Koliko dugo smemo da sedimo sa prekrštenim nogama?

Prva 07.11.2016
Zdravstveni stručnjaci godinama nas upozoravaju da sedenje sa prekrštenim nogama šteti zdravlju, kako krvnih sudova tako i leđima, ali pogoduje i nastanku celulita. Ipak novo istraživanje dovelo je do zaključka da je taj položaj sedenja štetan… »

Pop zvezda k'o od majke rođen u gej magazinu!

Prva 07.11.2016
Robi Vilijams je skroz go pozirao za naslovnu stranicu američkog gej magazina "Attitude". Pevač je ovom prilikom ponovio pozu kojom je svojevremeno pokušao da "sruši Internet", a izgleda da je bio još "ogoljeniji" u intervjuu u kojem je pričao o… »

Ne ljutite se na svoju decu: Kad su besni oni traže pomoć

Prva 07.11.2016
Možda vam se desilo da vaše dete (od dve, tri, četiri godine) odjednom počne da ispoljava bes na javnom mestu ili kod kuće, da se bacaka, udara, plače, vrišti... Ono što možda ne znate je, da je ovoj burnoj reakciji, prethodilo mnogo toga, samo… »

MTV nagrada za S.A.R.S!

Prva 07.11.2016
Najbolji poklon za deset godina postojanja bendu S.A.R.S. obezbedili su njihovi fanovi i MTV, budući da je bend upravo osvojio MTV Best Adria Act nagradu!!! S.A.R.S. priznanje dobija u godini kada obeležava deceniju rada, rasprodatu regionalnu turneju… »

Videli su ga "48. godine, sledeći je 2034. a u međuvremenu - 14. novembra!

Prva 07.11.2016
Čitave generacije prođu a da nemaju prilike da vide Mesec kakav će biti 14. novembra. Lubiteljima astronomije Zemljin satelit pripremio je spektakularnu noć. Mesec nije tako izgledao još od 1948. godine i neće biti takav sve do 2034. godine, tako da… »