Izvor: RTV Novi Pazar/Društvo arhiva vesti 07.11.2016

Novi mladi ambasadori

RTV Novi Pazar 07.11.2016
Forum za kreativno delovanje u saradnji sa organizacijom "Mladi ambasadori" iz Niša predstavili su 36 novih mladih ambasadora iz Novog Pazara. Kako su istakli cilj organizajie je da do 2020. godine udruženja mladih ambasadora postoje na svim nivoima u… »

Pomoć odjeljenju za učenike oštećenog sluha

RTV Novi Pazar 07.11.2016
Sa ciljem da unaprede i olakšaju nastavu učenicima oštećenog sluha, tim nastavnika u školi Jovan Jovanović Zmaj prikupio je novčana sredstva za nabavku tehničkih uređaja neophodnih za rad sa djecom oštećenog sluha. Novac za kupovinu televizora… »

Janković i Rvović o sudbini radnika FAP-a

RTV Novi Pazar 07.11.2016
Prilikom posete Priboju, zaštitnik građana Saša Janković sastao se sa predsednikom opštine Priboj Lazarom Rvovićem, sa kojim je razgovarao o budućnosti bivših radnika Fap-a, o zločinu nad Bošnjacima iz Sjeverina i programu povratka raseljenih i… »

Novi aparati za novopazarski Dom zdravlja

RTV Novi Pazar 07.11.2016
Menadžment Doma zdravlja konstantno radi na poboljšanju pružanja zdravstvenih usluga pacijentima.Ovoga puta iz sopstvenih sredstava kupljena su tri veoma značajna aparata koji su već instalirani u abulantama a jedan je donirao uspešni privatni… »

Nepostojeći pešački prelaz

RTV Novi Pazar 07.11.2016
Postavljanje zaštitne saobraćajne ograde pored škole „Bratstvo“ dovelo je u pitanje postojanje pešačkog prelaza na semaforu kod autobuske stanice. I dok nadležni ili ne znaju kako je do toga došlo, ili tvrde da je prelaz pogrešno obeležen… »