Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 07.11.2016

Đorđe Balašević: Dragi moji Begeši, pričaće deca o svetlima Arene

Svet 07.11.2016
Naš proslavljeni kantautor Đorđe Balašević održao je obećanje koje je dao svojoj ćerki Bebi i fanovima pa će održati koncert u Kombank Areni, 30. decembra 2016. godine. Naime, mlađa ćerka slavnog kantautora objavila je pre dva meseca na svom… »

Oglasio se Jugoslav Karić, evo šta kaže o ljubavi Elene i Marije! (foto)

Svet 07.11.2016
Top tema poslednjih dana u Srbiji svakako je ljubavna afera Marije Šerifović i Elene Karić. Iako se njih dve danima ne pojavljuju u javnosti, Verića Rakočević je iznela svoje mišljenje, a danas se oglasio i Elenin suprug, Jugoslav Karić. On je… »

Ljupka Stević otkrila zašto je bila u duševnoj bolnici!

Svet 07.11.2016
Pevačica Ljupka Stević danas je zabrinula fanove kada se javila da je na zasluženom odmoru u bolnici za psihijatrijske bolesti ”Dr Laza Lazarević”. Ipak, na sreću, u pitanju je šala, a pevačica se priprema za snimanje novog spota. “Šalila… »

Kao sav normalan svet: Ona je Lukasova ćerka, ne vozi besna kola, i radi kao… (foto)

Svet 07.11.2016
Malo je u javnosti poznato da folk zvezda Aca Lukas ima troje dece iz prethodnih veza, a najstarija ćerka Miljana Vuksanović gradi svoj život bez obzira što joj je otac jedan od najpoznatijih pevača na javnoj sceni. Iako ima 26. godina ona ne živi… »

S.A.R.S. dobitnik MTV nagrade Best Adria Act

Svet 07.11.2016
Beogradski alternativni muzički sastav S.A.R.S. dobitnik je ovogodišnje MTV “Best Adria Act” nagrade. – Osvajanje ove nagrade je usledilo u najboljem trenutku za nas i drago mi je da je prvih deset godina postojanja grupe S.A.R.S. krunisano MTV… »

I to se desilo: Sergej se javio Vanji nakon što je besno napustio njen nastup

Svet 07.11.2016
Glumac Sergej Trifunović rešio je da nakon skandala na humanitarnoj modnoj reviji kontaktira pevačicu Vanju Mijatović i stavi tačku na medijski sukob. Trifunović je izgleda shvatio da je pogrešio što je napustio reviju kada je zapevala… »

Željko Joksimović predstavio projekat “Dva sveta” i najavio seriju koncerta (foto/video)

Svet 07.11.2016
Spektakularni projekat “Dva sveta” na kojem je jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović radio nekoliko meseci danas je predstavljen javnosti na konferenciji za medije. Muzičar je sa Big bendom izmenio aranžmane… »

Ona se ne zaustavlja: Tamara Dragičević ide na porođaj odmah posle premijere filma!

Svet 07.11.2016
Glumica Tamara Dragičević, koja je duboko zagazila u deveti mesec, uopšte nije usporavala tokom trudnoće, nego je vredno radila, pa će pravo sa premijere filma otići u porodilište. U utorak uveče emitovaće se film “Vojna akademija 3”, što… »

Veza pod velom tajni: Evo zbog čega se Ivan Gavrilović nije oženio Marijom Milošević

Svet 07.11.2016
Veza popularnog densera Ivana Gavrilovića i Marije, ćerke nekadašnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodna Miloševića, bila je pod lupom javnosti. Međutim, njihov raskid posle godinu dana zabavljanja ostao je obavijen velom tajne. Ivan… »

Mladen se prvo ljubio sa Blondi, a onda je uhvaćen u opasnoj akciji u ostavi sa… (video)

Svet 07.11.2016
Crnogorski zavodnik Mladen Vuletić ušao je pre dva dana u rijaliti šou “Snajke”, a već je uspeo da smuva jednu učesnicu! On se na samom početku udvarao Dalili Karić, međutim ona je nepomično sedela pored njega, dok je on šetao od jedne do… »