Izvor: Telegraf arhiva vesti 07.11.2016

Od Beograda do Čačka sat vremena kraći put: Otvara se deonica Ljig-Preljina na Koridoru 11

Telegraf 07.11.2016
Ceo projekat vredan je 308 milliona evra, a izvođač radova bila je azerbejdžanska kompanija "Azvirt" Deonica autoputa Ljig-Preljina koja će danas biti svečano otvorena skratiće putovanje od od Beograda do Čačka za 17 kilometara i čak 50 minuta… »

Tramp je ljut: Klintonovu štiti "manipulatorski sistem"

Telegraf 07.11.2016
Tramp je ponovio da će Klinton biti "još dugo, dugo vremena pod istragom i da će se to najverovatnije okončati krivičnim suđenjem" Kandidat republikanaca na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp izjavio je da njegovog protivkandidata Hilari… »

Tresla se Amerika: Devetnaesti zemljotres za sedam dana

Telegraf 07.11.2016
U Kušingu, gradiću s manje od 8.000 stanovnika, nalazi se ogromno skladište nafte za koje se smatra da je jedno od najvećih u svetu. Zemljotres magnitude 5 potresao je centralni deo američke savezne države Oklahoma gde nije bilo žrtava već je… »

Skandalozna odluka u Vukovaru: Nema kazne za razbijanje dvojezične table

Telegraf 07.11.2016
Mitrovski je naveo da je "pobedio zakon" i da je "izuzetno srećan" Vukovarski opštinski sud doneo je danas prvostepenu oslobađajuću presudu u postupku protiv Marijana Živkovića zbog razbijanja dvojezične table na zgradi policijske stanice u… »

Đukanović tvrdi: Teroristi su bili u dosluhu sa političkim faktorom iz Crne Gore

Telegraf 07.11.2016
Glavni specijalni tužilac kaže da država Rusija nije umešana. Nema sumnje da su događaji od 16. oktobra urađeni u dosluhu sa političkim faktorom iz Crne Gore, izjavio je predsednik vlade Crne Gore Milo Ðukanović pozivajući se na ono što je… »

Ulaganje u sigurnu budućnost: Evo zašto treba da zakupite lokal na najmodernijoj pijaci u Beogradu

Telegraf 07.11.2016
Prva javna licitacija za nove lokale na najpopularnijoj gradskoj pijaci "Kalenić", održaće se 21. novembra 2016. godine u 15 časova, u zgradi opštine Vračar. JKP “Gradske pijace”, kao lider u pijačnoj delatnosi i pokretač održivosti lokalne… »

Panika na aerodromu U Sarajevu: Evakuacija zbog sumnjivog prtljaga

Telegraf 07.11.2016
Tim za deaktiviranje bombi pregledao prtljag i utrdio da ne sadrži nikakve opasne materije. Jedan deo Međunarodnog aerodroma Sarajevo bio je danas evakuisan zbog napuštenog prtljaga. LAŽNA UZBUNA U MOSKVI: Evakuisana železnička stanica zbog dojave o… »

Let iz beča za prištinu zaustavljen u Beogradu: Putnici sa pasošima Kosova ne mogu napolje!

Telegraf 07.11.2016
Prilikom sletanja, putnici su bili prestrašeni nakon što su čuli prasak, zbog kvara na motoru, pa su zbog toga bili u panici. Avion “Austrian Airlines” koji je leteo na relaciji Beč - Priština sinoć je prinudno sleteo na beogradski aerodrom… »

Ako još niste stigli na posao, da znate zašto: Udes obustavio saobraćaj u Beogradu

Telegraf 07.11.2016
Ako ste krenuli kolima, izbegavajte ove pravce. Ali, ni sa gradskim prevozom nije mnogo bolja situacija. Velike saobraćajne gužve stvorile su se ovog jutra zbog manjeg sudara na uglu Ulice kneza Miloša i Andrićevog venca, u desnoj saobraćajnoj traci… »

U Crnoj Gori više štednih knjižica nego stanovnika

Telegraf 07.11.2016
Prema poslednjim podacima Fonda za zaštitu depozita, u Crnoj Gori ukupno ima 758.706 štediša, od kojih su 692.260 deponenata građani, a 66.446 su pravna lica. Populacija Crne Gore broji nešto više od 620.000 ljudi, prema poslednjim statističkim… »