Izvor: Telegraf/Društvo arhiva vesti 07.11.2016

U Srbiji blizanci u školama idu u isto odeljenje: To je velika greška i moramo da je ispravimo što pre

Telegraf 07.11.2016
Dok jedni smatraju da razdvojeni bliznaci mogu puno da pate, drugi smatraju da je to i te kako poželjno, jer se tako blizanci razvijaju kao individue, više napreduju, a i izbegnute su svađe. Koji je vaš stav? Mnoge osnovne i srednje škole imaju… »

Žene u Srbiji često koriste trik da dobiju starateljstvo nad decom: Nameštaju muževima pedofilske afere (foto)

Telegraf 07.11.2016
Jedan lažno optuženi otac proveo je u pritvoru 5, 5 meseci, drugi 113 dana, a treći tri meseca. Ni krivi, ni dužni. Očevi iz Srbije masovno borave u zatvoru jer ih supruge tokom brakorazvodne parnice, a sve zarad dobijanja alimentacije, optužuju ni… »

Danas je MITROVDAN: Ako ste vernik nikako nemojte da radite ove stvari!

Telegraf 07.11.2016
Kod Srba je davnašnji običaj da Dimitriji imaju nadimke Mita i Mitar, zbog čega je i dan Svetog Dimitrija dobio narodni naziv Mitrovdan. Srpska pravoslavna crkva sutra, 8. novembra slavi dan Svetog velikomučenika Dimitrija, u narodu poznatiji kao… »

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje štampe za 8. novembar 2016. godine

Telegraf 07.11.2016
Dnevne novine u Srbiji za 8. novembar 2016. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama. Dnevne novine u Srbiji za 8. novembar 2016. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim… »

Želim da održim lekciju svim roditeljima: Ne umete da vaspitate svoju decu, evo i zašto!

Telegraf 07.11.2016
Ukoliko imate loš odnos sa svojim detetom, agresivno je, problematično, ovaj tekst vam može pomoći: dovoljno je da ga pročitate i prokomentarišete zajedno! U srpskom društvu je sve ređa pojava nasilja nad decom, posebno je akcenat stavljen nad… »

Zajednička vežba Srba, Rusa i Belorusa nastavljena padobranskim skokovima (FOTO)

Telegraf 07.11.2016
Vežba će sutra biti nastavljena na strelištu "Orešac", a 9. novembra na Pasuljanskim livadama. Na aerodromu Kovin danas je u okviru zajedničke vežbe “Slovensko bratstvo 2016″ u kojoj učestvuje više od 700 pripadnika Vojske Srbije, ruskih… »

Gavrilo princip ubio Franca Ferdinanda zbog sendviča? Novo otkriće ili manipulisanje istorijom?

Telegraf 07.11.2016
Teško da je bilo koji Srbin u Bosni 1914. godine naručivao sendvič, pored "živih" ćevapa i bureka. Deca u školama na Zapadu uče verziju istorije prema kojoj je atentat na Franca Ferdinanda bio puka slučajnost i na taj način ostaju bez ključnih… »

Izgubila nevinost na ekskurziji, pa htela da vrati himen: U Srbiji i svekrve vode snajke da sređuju vagine

Telegraf 07.11.2016
Da je i danas krvav čaršav posle prve bračne noći cenjen, dokazuju priče devojaka koje se odlučuju na ovu operaciju vraćanja nevinosti. Operacije, koje su sve popularnije među Srpkinjama, nisu ni povećanje grudi i usana i zatezanje zadnjice, već… »

Predstoje nam 2 najvažnije noći u godini: Upozoravajući podaci zbog kiše koja neće stati 12 sati

Telegraf 07.11.2016
Sava kod Sremske Mitrovice od sutra do petka porašće za skoro dva metra, a u istom periodu kod Šapca sa 68 centimetara na 2, 5 metra, i vodostaj Dunava biće u porastu. Republički hidrometeorloški zavod (RHMZ) izdao je upozorenje na obilne padavine… »

Sutra slavimo Mitrovdan: Ovu stvar večeras nikako ne biste smeli da radite!

Telegraf 07.11.2016
Hrišćani su tajno sahranili njegovo telo iz kojeg je počelo da teče miro, kojim su se bolesni lečili. Mošti svetog Dimitrija, koji je svoje bogatstvo razdelio siromašnima, nalaze se u Solunu. Sveti Dimitrije je i zaštitnik ovog grčkog grada, dok… »