Izvor: Večernje novosti/Balkan arhiva vesti 07.11.2016

Sud BiH pustio osumnjičenog u slučaju Jajinci, Srbija nije dostavila dokaze!

Večernje novosti 07.11.2016
Jovan Jošil posle saslušanja pušten, jer Srbija nije dostavila nijedan dokaz koji ga dovodi u vezu sa oružjem pronađenim u blizini kuće premijera Srbije. SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine pustio je na slobodu Jovana Jošila, uhapšenog u subotu u… »

Konstituisana skupština CG Milo u poslaničkoj klupi

Večernje novosti 07.11.2016
Bez prisustva opozicije, na Cetinju konstituisan novi saziv crnogorske skupštine. Na dnevnom redu je bio izveštaj Državne izborne komisije o rezultatima izbora. CETINjE - Bez izbora novog skupštinskog predsednika, potpredsednika i bez prisustva… »

Incko traži od zapada da smeni Dodika!

Večernje novosti 07.11.2016
Koje argumente će sučeliti Srpska i visoki predstavnik na sednici Saveta Bezbednosti UN. Referendum krši "Dejton", tvrdi Incko. RS: Ništa od EU dok zemljom vladaju stranci. Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko, u sredu će, u Njujorku, na sednici… »

Školu proslavio sir

Večernje novosti 07.11.2016
Jedan od najpopularnijih prijedorskih proizvoda prave đaci i profesori. "Sunce Prijedora" je ručni rad ekipe Poljoprivredno-prehrambene škole. Vredne ruke prijedorskih srednjoškolaca Poljoprivredno-prehrambene škole i njihovih profesora zaslužne su… »

Glad ne ubija svaku nadu

Večernje novosti 07.11.2016
Reporter “Novosti” od vrata do vrata u poseti korisnicima narodne kuhinje Mitropolije crnogorsko-primorske. Stefan Jokić svakog dana donosi hranu i nadu da će biti bolje. Od Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, u okviru kojeg radi… »

Budva "ratuje" tužbama

Večernje novosti 07.11.2016
Građani Budve s nevericom gledaju političke svađe koje štete gradu. Krivična prijava opozicije protiv predsednika izbornih komisija. BUDVA nikako da dobije - vlast. Rezultate izbora u crnogorskoj turističkoj prestonici nije proglasila Opštinska… »

Podgorica: Podmetnut požar, izgorela dva automobila

Večernje novosti 07.11.2016
U podgoričkom naselju Donja Gorica nepoznata osoba zapalila je dva vozila, vredna oko 40 hiljada evra, a vatra je uništila i garažu u kojoj su bili parkirani. PODGORICA - Dva sada posle ponoći u podgoričkom naselju Donja Gorica nepoznata osoba… »

Čopori pasa lutalica napadaju prolaznike

Večernje novosti 07.11.2016
Načelnik trebinjske hitne pomoći Saša Borjan o učestalim problemima sugrađana. TREBINjE - Građani Trebinja sve više strahuju od pasa lutalica koji se kreću u čoporima, a u Službi hitne medicinske pomoći evidentiran je povećan broj pacijenata… »

Teroristički napad u Crnoj Gori spremali Rusi, Amfilohije sprečio sukob u Podgorici

Večernje novosti 07.11.2016
Specijalni tužilac Crne Gore izneo nove pojedinosti o izbornom danu: Ruski nacionalisti pokušali napad na vlast. TERORISTIČKI napad na izborni dan u Crnoj Gori pokušali su da organizuju nacionalisti iz Rusije uz pomoć osoba iz Srbije i Crne Gore, sa… »

Milioni narodu oko vrata

Večernje novosti 07.11.2016
Da bi bez kašnjenja isplatila penzije i socijalu, vlada odlučila da se debelo zaduži. Na svojoj koži bi to osetilo sedam hiljada majki sa troje dece i 127.000 penzionera. Čakejući rebalans budžeta, država se zadužuje 100 miliona evra za… »