Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 07.11.2016

Lekarima iz Vranja po tri godine robije

Večernje novosti 07.11.2016
Dr Civkarovski i dr Kanački kažnjeni i s petogodišnjom zabranom rada. PRvostepena presuda optuženima za nesavesno lečenje Dijane Marinković (5). SPECIJALISTA otorinolaringologije Darko Civkarovski i anesteziolog Slaviša Kanački osuđeni su danas… »

Vozač ubica uhapšen na Horgošu

Večernje novosti 07.11.2016
Priveden Željko Vasić (29), koji je kolima pregazio Slađanu Lesendrić u Stepojevcu. Srđan Lesendrić: Plašio sam se da ga policija nikada neće naći. ŽELjKO Vasić (29), osumnjičen da je 22. oktobra u Stepojevcu svojim automobilom usmrtio… »

Nesreća kod Smederevske Tvrđave Ronioci obustavili pretragu, telo brodara nije u brodu

Večernje novosti 07.11.2016
Ronioci Žandarmerije obustavili su potragu za drugim članom posade teretnog broda "Beograd 10", koji je potonuo je na desnoj obali Dunava kod Smederevske Tvrđave. Ronioci Žandarmerije obustavili su potragu za drugim članom posade teretnog broda… »

Uhapšeni Albanci na Kosmetu planirali napade u regionu

Večernje novosti 07.11.2016
Sedmočlana grupa Albanaca osumnjičena za terorizam, uhapšena pre dva dana na Kosovu i Metohiji, planirala je napade širom Balkana, saopšteno je iz kosovskog tužilaštva. Sedmočlana grupa Albanaca osumnjičena za terorizam, uhapšena pre dva dana na… »

Slučaj Radenka Nikodinovića: Krivična prijava protiv dr Bojanića

Večernje novosti 07.11.2016
Stigao izveštaj o stručnom nadzoru povodom smrti malog Radenka Nikodinovića. Tužilac traži da veštače najeminentniji eksperti. OSNOVNOM javnom tužilaštvu u Loznici danas je stigao Izveštaj o spoljnom stručnom nadzoru, koji je Ministarstvo… »

Tragedija na Zrenjaninskom putu: Poginuo muškarac, dve osobe povređene

Večernje novosti 07.11.2016
Muškarac (33) poginuo kod skretanja za naselje Zemun, pošto je njegov automobil sleteo s kolovoza i udario u metalni stub. Teško povređene žena (44) i devojka (17) prevezene u Urgentni centar. BEOGRAD - Muškarac (33) poginuo je danas na… »

Unuka tukla babu, suprug pretio supruzi i tastu

Večernje novosti 07.11.2016
Devojka iz Vranja uhapšena je i određen joj je pritvor do 30 dana jer je fizički napala svoju babu, dok je jedan muškarac iz okoline Bosilegrada pretio telefonom svojoj supruzi i tastu. Devojka iz Vranja uhapšena je i određen joj je pritvor do 30… »

Priveden funkcioner DSS-a Uroš Janković

Večernje novosti 07.11.2016
Predsednik beogradskog odbora DSS Uroš Janković uhapšen je zbog sumnje za malverzacije i nezakonitu trgovinu građevinskim zemljištem u periodu od 2012. do 2014. dok je bio zamenik predsednika opštine Čukarica. PREDSEDNIK beogradskog odbora DSS… »

Zatražen pritvor za bivšeg dekana

Večernje novosti 07.11.2016
Nastavak suđenja profesorima iz Kragujevca zakazan za 15. novembar. Prof. Stojanović godinama izostaje zbog bolesti. SUĐENjE profesorima Pravnog fakulteta u Kragujevcu koji su optuženi zbog korupcije nastavlja se 15. novembra pred Višim sudom u… »

Stradao od strujnog udara: Luku mašta odvela u smrt

Večernje novosti 07.11.2016
Tragedija u Jagodini, šesnaestogodišnjak stradao od strujnog udara visokog napona na starim vagonima. Hteo da bude Supermen, inženjer, da pravi vremeplov i to ga je "poslalo" u poslednju avanturu. MOJ sin je hteo da napravi vremeplov! Imali smo i jednu… »