Izvor: Vesti online/Ekonomija arhiva vesti 07.11.2016

Vučić se obratio narodu sa šlepera: Ovo je ostvarenje sna

Vesti online 07.11.2016
"Povezujemo Srbiju kilometar po kilometar. Brinemo o svakom njenom delu. Biće lakše stići sa severa na jug i sa istoka na zapad. Nema uzvišenijg cilja, većeg posla i dostignuća. Ovo je važan dan za ceo Moravički okrug, za ceo region centralne i… »

NBS vadi fleke, kurs miruje

Vesti online 07.11.2016
Dinar je zadržao istu vrednost prema evru i zvanični srednji kurs iznosi 123,0291 dinar za evro, a Narodna banka Srbije je u petak intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu kupovinom 30 miliona evra, objavila je NBS. Od početka godine, NBS je… »

Da li će izborna noć u Americi promeniti kurs dolara?

Vesti online 07.11.2016
Investitori na finansijskim tržištima su postali neuobičajeno aktivni uoči predsedničkih izbora u SAD, a u izbornoj noći bi moglo da dođe do značajnih pomaka kursa valuta i vrednosti akcija, prema analizi brokerske kuće Admiral Markets. U… »

Svečano otvoren sajam poslova i praksi JobFair16

Vesti online 07.11.2016
Uz predstavnike tehničkih fakulteta u Beogradu, kompanija i medija, otvoren je dvanaesti po redu sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta "JobFair16 - Kreiraj svoju budućnost!"… »

"Svetska trgovinska organizacija pred raspadom"

Vesti online 07.11.2016
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev izrazio je zabrinutost povodom mogućeg raspada Svetske trgovinske organizacije. - Ako je ranije postojala briga povodom uticaja Svetske trgovinske organizacije na stanje u našoj ekonomiji, sada postoji strah od drugog -… »

Rusija i Kina zapretile SAD, ali...

Vesti online 07.11.2016
Trgovinski deficit SAD je u septembru pao na najniži nivo za 19 meseci, jer je tražnja za avionima proizvedenim u SAD i za drugim izvoznim proizvodima porasla. Tako je SAD na svojevrstan način odgovorila pretnji Kine i Rusije da joj ugroze pozicije. Sa… »