Izvor: Vesti online/Hronika arhiva vesti 07.11.2016

Uhapšen funkcioner DSS-a Uroš Janković

Vesti online 07.11.2016
Predsednik beogradskog GO DSS-a Uroš Janković uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo prevare. Visoki funkcioner DSS- a uhašen je zajedno sa svojim pomagačima, javlja "N1". Naime, reč je o organizovanoj kriminalnoj grupi koja se… »

Uhapšeni džihadisti, planirali napade na Balkanu

Vesti online 07.11.2016
Sedmočlana grupa Albanaca osumnjičena za terorizam, uhapšena pre dva dana na Kosovu, planirala je napade širom Balkana, saopšteno je iz kosovskog tužilaštva. Instrukcije su dobijali od militanata u Siriji, prenose elektronski mediji saznanja iz… »

Ženska banda hara Novim Sadom

Vesti online 07.11.2016
Žene iz vojvođanskih mesta Nove Crnje, Ruskog Sela i Mola i muškarca iz Kikinde koji su provalili u kuću i iz nje ukrali novac, policija je uhapsila kad su pokušali da pobegnu. Novosadska policija uhapsila je tri žene i muškarca koji su ukrali… »

Strava u školskom dvorištu: Muškarac obešen o drvo

Vesti online 07.11.2016
U školskom dvorištu Osnovne škole "Đura Jakšić" pronađeno je telo muškarca koje je visilo sa drveta. Zaječarska policija je jutros posle prijave građana, pronašla telo koje je visilo sa drveta u krugu škole, javlja "zaječaronline." Prema… »

Beograd, prestonica balkanskog podzemlja (4): Čitulju mu poslao i Eskobar

Vesti online 07.11.2016
Ubrzo nakon početka sukoba u SFRJ, Srbiju zapljuskuje talas mafijaških ubistava. U Beograd s ratišta dolazi velika količina oružja, a sa njim i iskusni "ratnici". Stari kodeks kriminalaca, poštovanje i način međusobnog ponašanja, ubrzo nestaju… »