Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 07.11.2016

Pevačica završila u "Lazi Lazareviću"?

Vesti online 07.11.2016
Pevačica Ljupka Stević zabrinula je fanove fotografijom koju je postavila na Instagramu. A photo posted by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on Nov 6, 2016 at 1:49pm PST Ljupka je postavila selfi fotku na kojoj su mnogi pretpostavili da je gola, međutim… »

FOTO: Ona je Lukasova ćerka, a ne vozi besna kola i radi kao...

Vesti online 07.11.2016
Malo je u javnosti poznato da folk zvezda Aca Lukas ima troje dece iz prethodnih veza, a najstarija ćerka Miljana Vuksanović gradi svoj život samostalno bez obzira što joj je otac jedan od najpoznatijih pevača na javnoj sceni. Ona je profesionalni… »

Premijera, pa porođaj!

Vesti online 07.11.2016
Lepa glumica sa crvenog tepiha će otići u bolnicu, prenosi domaća štampa. Tamara Dragičević prisustvovaće u utorak uveče premijeri filma "Vojna akademija 3", a pravo sa premijere otići će u bolnicu kako bi na svet donela prvo dete, pišu… »

Evo ko je smestio Maši i Medvedu

Vesti online 07.11.2016
Tekst koji su početkom meseca objavili gotovo svi domaći i regionalni mediji da su "ruski psiholozi" uradili "istraživanje" po kojem je "Maša i Medved" najopasniji crtani film za decu najobičniji je spin, dokazao je bloger Lazar Bošković. On je u… »

Kako je čovek koji je 30 puta odbijen za posao postao milijarder

Vesti online 07.11.2016
Džek Ma je kroz život pratilo mnogo neuspeha. Danas je on jedan od najbogatijih ljudi na svetu. Kao mladić, Džek Ma nije uspeo na ispitima u školi. Prijavljivao se na Univerzitet koje je želeo da pohađa nebrojeno mnogo puta, ali nikada ga nisu… »

VIDEO: U Sibiru primećen neobičan fenomen

Vesti online 07.11.2016
Velike ledene kugle pojavile su se u Obskom zalivu u Sibiru, a najveće među njima u prečniku imaju više od 90 cm. Ova neobična ledena pojava povezana je sa vremenskim prilikama koje bi mogle da izazovu jače snežne padavine u Severnoj Americi i… »

"Moju vezu sa Slobinom ćerkom je prekinuo državni establišment"

Vesti online 07.11.2016
Veza popularnog densera Ivana Gavrilovića i Marije, ćerke nekadašnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodna Miloševića, bila je pod lupom javnosti. Međutim, njihov raskid posle godinu dana zabavljanja ostao je obavijen velom tajne. Ivan… »

Anđelina Džoli bez milosti: Bred neće dobiti starateljstvo nad decom

Vesti online 07.11.2016
Anđelina Džoli spremna je da se svim raspoloživim sredstvima bori za puno starateljstvo nad šestoro dece koje je dobila i usvojila u braku sa Bredom Pitom. Naime, izvor blizak paru rekao je u izjavi za pomenuti sajt, da je holivudska glumica spremna… »

Kad su mu Amerikanci tražili spermu, Zmaj od Šipova im rekao...

Vesti online 07.11.2016
Jutjub i rijaliti zvezda Ilija Grahovac alias Zmaj od Šipova otkriva da za dva dana ulazi u rijaliti "Snajke" na Hepiju. On tvrdi da su mu Amerikanci nudili novac da im da spermu, da su komšije htele da ga ubiju, ali i da je uspešniji od Lepe Lukić i… »

Bogata naslednica naljutila javnost

Vesti online 07.11.2016
Tamara Eklston (32) ponovo se našla u centru skandala, pošto je organizovala humanitarnu žurku u britanskoj prestonici i bukvalno je "odradila". Nekim ljudima marketinga nikad dosta! Head over to @hewilondon to shop my charity boutique proceeds going… »