Zabava arhiva vesti 07.11.2016

Roditelji u šoku: Pogledajte šta rade deci na kaznenoj nastavi

Vesti online 07.11.2016
Kao deo disciplinskog postupka, neke škole organizuju kaznenu nastavu kako bi nemirnu i neposlušnu decu "doveli u red". Osnovna škola Robert Koleman u Baltimoru je umesto kaznenih časova prošle godine uvela "Sobu pažljivog trenutka" u kojoj deca… »

Prevario vas je, a želite da mu oprostite: Ove 3 stvari morate da znate

Story 07.11.2016
Veza je moguća posle prevare,ali ako imate ove stvari na umu! Kada je reč o preljubi, između poljupaca i višemesečne afere nema razlike, jer biti prevaren boli. Međutim, to ne znači da veza po pravilu odmah mora da se raskine. Ovako ga sigurno… »

Ušuškane i zavodljive? Može! Njih pet znaju kako se nosi rolka!

Press 07.11.2016
Jedan od aktuelnih trendova za svaku zimu a pogotovu ovu je meka na, nežna i zavodljiva trikotaža. Rolke su izdvojile kao obavezne, klasične uske ili moderne oversajz. Udobne su i tople, a ako ih dobro uklopite, delovaćete zavodljivo i atraktivno… »

Emotivna priča samohranog tate iz Beograda

Mondo 07.11.2016
"Nemaju samo majke majčinski instikt, imamo ga i mi, tate, samo treba znati kako da ga aktivirate ako se sam ne pokrene. A onda postajemo i tate i mame." Iskrena priča tate koji sam brine o svojoj ćerkici... Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock Pitate… »

Pitali smo 15 žena koje su njihove najprljavije seksi tajne. I imali smo šta da čujemo!

Svet 07.11.2016
Svaka iskusna žena savladala je trikove koje je čine srećnom u krevetu… I njenog partnera! Za potpuno uživanje u seksu potrebna je opuštenost, ali i određeno “znanje”, kao i praksa. Morate biti i potpuno otvoreni i iskreni sa partneri, i tek… »

Dobra vest za sve male muzičke genije: Počela je prva Filhademija!

Story 07.11.2016
U Beogradskoj filharmoniji je počela prva orkestarska akademija – „Filhademija“ koja će trajati do 15. novembra. Na inicijativu muzičara iz orkestra Filharmonije, pokrenuta je orkestarska akademija sa namerom da pruži profesionalno usavršavanje… »

Priča o heroju Okinave – metak nije ispalio, a spasao je 75 saboraca!

RTS 07.11.2016
Čekalo se godinama da film o junaku Drugog svetskog rata Dezmondu Dosu bude snimljen – rediteljska palica je na kraju pala u ruke oskarovca Mela Gibsona, proslavljenog filmovima „Hrabro srce“ i „Stradanje Isusovo“, koji jedini može preneti na… »

Mladi Holanđanin oborio rekord u slaganju Rubikove kocke

B92 07.11.2016
Dvadesetogodišnji Mats Valk iz Holandije postavio je novi rekord u slaganju Rubikove kocke tokom vikenda na takmičenju "Jawa Timur Open" u Indoneziji. Dvadesetogodišnji Valk uspeo je da obori rekord od 4,90 sekundi koji je postavio 14-godišnji Lukas… »

"Koštana" Kokana Mladenovića 14. i 15. novembra u SNP-u

Radio 021 07.11.2016
Predstava "Koštana" u adaptaciji i režiji Kokana Mladenovića, biće izvedena u ponedeljak 14. i utorak 15. novembra na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta. U pitanju su poslednja izvođenja ove predstave u ovoj godini. Predstava je… »

(Foto) 5 godina nije jela ni pila: Ona ima retku bolest, a evo kako izgleda!

Kurir 07.11.2016
Lin Blek (29) iz Glazgova, pati od gastropareze, što znači da su mišići njenog želuca bukvalno prestali da rade. Ova medicinska sestra kaže da već pet godina ne može da jede i pije zbog retkog poremećaja, kao i da žudi za šoljom čaja svakog… »