Vojvodina arhiva vesti 07.11.2016

Klizalište će preko zime biti u Dunavskom parku?!

NoviSad.com 07.11.2016
Novi Sad - Privremeno klizalište verovatno će ove zime biti postavljeno u Dunavskom parku, piše portal 021. U "Gradskom zelenilu" im je potvrđeno da je podnet zahtev za zauzeće prostora za postavljanje klizališta u tom parku preko zime i u toku je… »

Rodna ravnopravnost: Saradnja Vlade Vojvodine i UN Woman Srbija

Blic 07.11.2016
Predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović sastao se danas sa šeficom srpske Kancelarije Ujedinjenih nacija za žene (UN Women - Srbija) Milanom Rikanović i razgovarao o konkretnim aktivnostima koje Pokrajinska vlada i pokrajinske institucije uz podršku… »

Sajam zapošljavanja sledeće sedmice na Spensu

NoviSad.com 07.11.2016
Novi Sad - Sajam zapošljavanja biće održan u četvrtak, 17. novembra, od 10 do 15 sati, u zapadnom holu Spensa. Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 10. novembra u prostorijima Filijale Novi Sad (Alberta Tome 2), u kancelariji 12, ili… »

Moguć prekid grejanja na Novom naselju, Detelinari i Telepu

Radio 021 07.11.2016
Potrošači koji su priključeni na toplanu "Zapad" zbog radova bi na kratko mogli da ostanu bez grejanja danas, 7. novembra, od 11 časova. U pitanju su stanovnici Novog naselja, Detelinare, Satelita i Telepa. Stanovnici ovih delova grada grejanje bi… »

Zimska služba spremno dočekuje sneg

Dnevnik 07.11.2016
Član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić i član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković prisustvovali su rašnjoj smotri mehanizacije gradskih. javnih komunalnih preduzeća koja učestvuju u radu Zimske službe… »

Petak je neradan dan

Jug press 07.11.2016
LESKOVAC-VRANJE Petak 11. novembar je neradan dan u Srbiji i tada se obeležava Dan primiraja u Prvom svetskom ratu. Ovaj državni praznik se u Srbiji proslavlja od 2012. godine, a pre toga se obeležavao na prvim časovima u svim osnovnim i srednjim… »

Muzej slavi jubilej: Mamutica Kika i film o praistorijskim džinovima besplatno za Kikinđane

Blic 07.11.2016
Narodni muzej u Kikindi obeležava 70 godina postojanja, pa će povodom toga od utorka, 8. novembra, do subote, 12. novembra, ulaz za posetioce biti besplatan. Zbog državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, muzej neće raditi u petak, 11… »

Za dva promila oduzimanje vozila?

RTV 07.11.2016
KIKINDA - Nacrtom novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju, koji bi trebalo da bude usvojen sledeće godine, predviđene su drastične kazne za vozače koji budu vozili pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita. Takav nacrt građani… »

Radovi "Toplane" obustavljaju saobraćaj na Trgu galerija

Moj Novi Sad 07.11.2016
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" obavestilo je danas javnost da u utorak, 8. novembra, počinje s radovima na vrelovodu i vrelovodnim priključcima na Trgu galerija. Zbog pomenutih radova i prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i… »

NS: Radionica programiranja za devojke i žene

RTV 07.11.2016
NOVI SAD - Devojke i žene svih uzrasta i zanimanja, koje žele da nauče osnove programiranja i izrade svoju web aplikaciju, mogu da se prijave na radionicu Rails Girls Novi Sad koja će se održati 19. i 20. novembra. Radionica je besplatna, a prijave… »