Beograd arhiva vesti 11.11.2016

Skraćeno radno vreme prodavnica

Danas 10.11.2016
Dežurne prodavnice prehrambene robe (hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi) radiće danas skraćeno, od 9 do 12 sati. Manje radnje biće zatvorene. Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji… »

Poplava u Pozorištu "Duško Radović": Nema predstava, pukla cev za vodu

Večernje novosti 11.11.2016
Podzemne prostorije Malog pozorišta "Duško Radović" u Aberdarevoj ulici poplavljene zbog havarije na vodovodnoj cevi. Šteta nije velika, nakvašeni materijal na sušenju. U NOĆI između srede i četvrtka podzemne prostorije Malog pozorišta "Duško… »

Noć u Beogradu: Tri udesa, lakše povređen dečak (11)

Blic 11.11.2016
Hitna pomoć je noćas intervenisala 107 puta od kojih 18 na javnom mestu, uključujući u tri saobraćajne nesreće u kojima nije bilo teže povređenih. Dečak od 11 godina, pešak, lakše je povređen u 19.20 sati u Vranjskoj ulici, i prevezn je u… »

Mali: Izgradnja fabrike Mei Ta simbol ekonomskog oporavka

Studio B 11.11.2016
Kinesko-francuska kompanija Mei Ta, koja pravi fabriku u Bariču za proizvodnju delova za automobile i motore kupiće još jednu parcelu od 17 hektara kako bi u drugoj fazi tog projekta mogla da napravi drugu fabriku, izjavio je gradonačelnik Beograda… »

Zasijao ceo Beograd

Večernje novosti 11.11.2016
Od četvrtka veče u prestonici i zvanično radi novogodišnja rasveta na 51 lokaciji. NOVOGODIŠNjA rasveta u četvrtak veče je zvanično puštena u rad. - Novogodišnje osvetljenje je deo "Beogradske zime", koja će sadržati mnogobrojne manifestacije… »

Migranti krenuli peške ka Hrvatskoj

Večernje novosti 11.11.2016
Izbeglice koje su pešice krenule iz Beograda do granice sa Hrvatskom stigle su do Dobanovačke petlje. BEOGRAD - Izbeglice koje su danas pešice krenule iz Beograda do granice sa Hrvatskom stigle su do Dobanovačke petlje, rečeno je u Ministarstvu… »

Izbegao smrt: Lastin autobus se na Bulevaru oslobođenja zakucao u skuter

Kurir 11.11.2016
BEOGRAD - Saobraćajna nesreća u kojoj je, na sreću, izbegnut smrtni ishod, dogodila se danas oko 15 časova na Bulevaru oslobođenja u Beogradu. Kako navode korisnici društvenih mreža koji su bili svedoci ovog udesa, skuter je izleteo iz sporedne… »

Beograd zasijao najjače do sada: Uključena novogodišnja rasveta na 51 lokaciji

Blic 11.11.2016
Kompletna novogodišnja rasveta večeras je uključena na 51 lokaciji, što je skoro duplo više nego prošle godine. Direktor Beokom servisa, Darko Glavaš, je tokom obilaska lokacija na kojima je postavljeno novo praznično osvetljenje rekao novinarima… »

Poginuo pešak na Ibarskoj magistrali

N1 Info 11.11.2016
Jedan pešak poginuo je danas oko 17.40 kada ga je na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca udario kamion, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kako je rečeno agenciji Beta, muškarac je preminuo na mestu nesreće. Zbog nesreće saobraćaj se kod… »

Uručeni sertifikati polaznicima Bg prakse: Dragoceno iskustvo za 178 akademaca

Blic 10.11.2016
Sertifikati polaznicima "Bg prakse", koji su obavili četvoromesečnu profesionalnu praksu u Upravi Beograda, Gradskom veću, javnim i komunalnim preduzećima, ustanovama kulture i gradskim opštinama uručeni su danas u Starom dvoru. Ovom događaju… »