Beograd arhiva vesti 11.11.2016

Beograd potpuno prazan: Nigde gužvi ni ljudi na ulicama, a u prevozu ima čak mesta i za sedenje

Blic 11.11.2016
Beograd je danas osvanuo okupan suncem i - prazan. Ko god je izašao na ulice, a posebno u centar grada, verovatno je imao utisak kao da je 1. januar! Sve saobraćajnice su sablasno prazne, ni naznake od tradicionalnih gužvi, u autobusima gradskog… »

Poplava u Pozorištu "Duško Radović": Nema predstava, pukla cev za vodu

Večernje novosti 11.11.2016
Podzemne prostorije Malog pozorišta "Duško Radović" u Aberdarevoj ulici poplavljene zbog havarije na vodovodnoj cevi. Šteta nije velika, nakvašeni materijal na sušenju. U NOĆI između srede i četvrtka podzemne prostorije Malog pozorišta "Duško… »

Noć u Beogradu: Tri udesa, 10 osoba povređeno, među njima i dvoje dece

Večernje novosti 11.11.2016
U Beogradu su se prošle noći desile tri saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno 10 osoba, među kojima je i dvoje dece. U Beogradu su se prošle noći desile tri saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno 10 osoba, među kojima je i dvoje… »

Siniša Mali: Izgradnja fabrike Mei Ta je simbol ekonomskog oporavka Beograda i Srbije

Kurir 11.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišli su danas radove na izgradnji fabrike Mei Ta u Bariču i najavili dalja ulaganja kineskih investitora u budući pogon za proizvodnju auto delova. –… »

Zasijao ceo Beograd

Večernje novosti 11.11.2016
Od četvrtka veče u prestonici i zvanično radi novogodišnja rasveta na 51 lokaciji. NOVOGODIŠNjA rasveta u četvrtak veče je zvanično puštena u rad. - Novogodišnje osvetljenje je deo "Beogradske zime", koja će sadržati mnogobrojne manifestacije… »

Migranti krenuli peške iz Beograda ka Hrvatskoj: Žele da im se konačno otvore granice

Telegraf 11.11.2016
U pitanju je još jedan protest migranata koji žele da se otvore granice da bi nastavili put ka zapadnoj Evropi. Nekih 150 migranata krenulo je oko 13.30 sati peške iz Beograda ka granici sa Hrvatskom, zbog čega su se stvorile velike saobraćajne… »

Izbegao smrt: Lastin autobus se na Bulevaru oslobođenja zakucao u skuter

Kurir 11.11.2016
BEOGRAD - Saobraćajna nesreća u kojoj je, na sreću, izbegnut smrtni ishod, dogodila se danas oko 15 časova na Bulevaru oslobođenja u Beogradu. Kako navode korisnici društvenih mreža koji su bili svedoci ovog udesa, skuter je izleteo iz sporedne… »

Beograd zasijao najjače do sada: Uključena novogodišnja rasveta na 51 lokaciji

Blic 11.11.2016
Kompletna novogodišnja rasveta večeras je uključena na 51 lokaciji, što je skoro duplo više nego prošle godine. Direktor Beokom servisa, Darko Glavaš, je tokom obilaska lokacija na kojima je postavljeno novo praznično osvetljenje rekao novinarima… »

Poginuo pešak na Ibarskoj magistrali

N1 Info 11.11.2016
Jedan pešak poginuo je danas oko 17.40 kada ga je na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca udario kamion, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kako je rečeno agenciji Beta, muškarac je preminuo na mestu nesreće. Zbog nesreće saobraćaj se kod… »

Iskustvo stečeno u „Bg praksi” važno za razvoj karijere

Studio B 11.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je u Starom dvoru uručenju sertifikata polaznicima „Bg prakse” koji su obavili četvoromesečnu profesionalnu praksu u Upravi Beograda, Gradskom veću, javnim i komunalnim preduzećima, ustanovama… »