Izvor: Beta/Politika arhiva vesti 11.11.2016

Švendimen zahvalio zvaničnicima Srbije na podršci

Beta 11.11.2016
Glavni tužilac suda za zločine OVK Dejvid Švendimen (David Schwendiman) zahvalio je, tokom prve posete Beogradu, zvaničnicima Srbije na podršci njegovim naporima u sprovodjenju istrage, saopštio je danas Švendimenov portparol Žoao Suza (Joao… »

Nikolić: Rado bih ugostio Donalda Trampa

Beta 11.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da bi rado ugostio novog američkog predsednika SAD Donalda Trampa i da tokom njegovog mandata očekuje da će Srbije biti ravnopravno tretirana sa ostalim zemljama u regionu. U izjavi za današnje izdanje… »

Tači: Odlaganje vizne liberalizacije istorijska nepravda

Beta 11.11.2016
Predsednik Kosova Hašim Tači ocenio je danas da je odlaganje vizne liberalizacije koje Evropska unija treba da odobri Kosovu istorijska nepravda, saopštio je kabinet kosovskog predsedika posle sastanka sa evropskim komesarom za proširenje i… »

Oduzimanje imovine i zbog ubistva učinjenog u razbojništvu

Beta 11.11.2016
Izmenama i dopunama Zakona o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog dela, o kojima će Skupština Srbije raspravljati na novoj sednici sledeće nedelje, uvedena su nova krivična dela na koja će se on primenjivati. Nova krivična dela su teško… »

Amerikanci su glasali kao što Srbi uvek glasaju

Beta 11.11.2016
Predsednik Komisije za žalbe Saveta za štampu i vlasnik portala ozonpress.net Stojan Marković izjavio je da pobeda Donalda Trampa na izborima za predsednika SAD predstavlja rezultat osvete malog čoveka. Marković je u initervjuu za portal… »

Odžić: Vojvođanski kandidat za predsednika ili bojkot izbora

Beta 11.11.2016
Predsednik Vojvodjanske partije (VP) Aleksandar Odžić izjavio je danas da Vojvodina treba da kandiduje svog kandidata na predstojećim predsednčkim izborima u Srbiji, a da ukoliko to ne bude prihvatljivo, "izbore treba bojkotovati". "Ako predsednički… »