Izvor: Blic/Vojvodina arhiva vesti 11.11.2016

Čanak: "Šešelj juče sa svojim šljamom počeo kampanju za predsednika"

Blic 11.11.2016
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak kazao je danas u saopštenju za medije da je Šešelj juče počeo predsedničku kampanju. Čanak je rekao da je prvi čovek radikala sa svojim šljamom „bestidnim maltretiranjem i vređanjem… »

Incident u domu zdravlja: Ušetao u šortsu i papučama, pa udario radnika

Blic 11.11.2016
Drugi napad na zaposlene Doma zdravlja „Novi Sad“ (DZ) u poslednja tri dana desio se juče. Jedan pacijent je kasno posle podne, napao radnika obezbeđenja, kog je udario u glavu DZ u naselju Liman IV. Kako je saopšteno iz Doma zdravlja radi se o… »

Užas u Beočinu: Dva psa ubijena sačmaricom (uznemirujuće fotografije)

Blic 11.11.2016
Dva psa pronađena su mrtva danas u Beočinu, a ubijeni su tako što im je iz neposredne blizine pucano u glavu, najverovatnije iz sačmarice, saznaje "Blic". Užas se dogodio noćas, a iz udruženja "Ljubitelji životinja Beočin" smatraju da ništa nije… »

Vojvodina: Za opremanje farmi 17.7 miliona dinara

Blic 11.11.2016
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo odobrio je danas 29 ugovora stočarima iz Vojvodine u vrednosti od 17,7 miliona dinara, koji će biti korišteni kao bespovratna sredstva za opremanje svinjarskih, živinarskih i… »

Apatinac sam napravio muzej sa 2.000 neobičnih eksponata

Blic 10.11.2016
Apatinac Sreten Uzelac sakupio je i izložio vredne artefakte vezane za Vojvodinu i rodni grad. Ovaj Sretenov muzej na otvorenom nastao je iz hobija koji traje već nekoliko decenija. Eksponati, njih oko 2.000, poređani su po celinama. Među njima je i… »