Izvor: Dnevnik/Hronika arhiva vesti 11.11.2016

Zaplenjeno više od 15 kilograma kanabisa

Dnevnik 11.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su u četiri odvojene akcije uhapsili četiri osobe i zaplenili više od 15 kilograma marihuane. u svežem stanju i 1,4 kilogram te opojne droge spremne za prodaju.Kako je juče navedeno u… »

Za masne viceve preti i do 12 godina robije

Dnevnik 11.11.2016
Naredne nedelje poslanici Skupštine Srbije razmatraće izmene Krivičnog zakonika. Promene se odnose na dva velika segmenta kojima se uvode nova krivična dela. koja se tiču borbe protiv porodičnog nasilja i pooštravanje sankcija za krivična dela… »

Sprečavao kafansku tuču pa ubijen nožem

Dnevnik 11.11.2016
Posle kafanskog obračuna nedaleko od centra Odžaka ubijen je Lj. S. (47) iz te bačke varoši. Njega je, s nekoliko ubuda nožem ubio osumnjičeni M. P. (49). Po dosadašnjim saznanjima, nesrećni čovek je pokušavao da spreči kafanski obračun pa se… »

Osumnjičeni za ratne zločine predat kosovskim vlastima

Dnevnik 11.11.2016
Zoran Vukotić iz Vučitrna, posle rata preseljen u Crnu Goru, izručen je kosovskim pravosudnim vlastima po optužnici Euleksa da je. počinio ratne zločine u selu Sudimlje, kod Vučitrna, tokom sukoba na Kosovu.Crnogorske vlasti su Vukotića uhapsile u… »

Morava krije traktoristu, deveti dan potrage

Dnevnik 11.11.2016
Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu Snežana Mitić izjavila je jutros Tanjugu da ni posle osam dana pretrage korita Velike Morave, nije pronađeno telo Zorana Blagojevića, koji je zajedno sa traktorom sa skele kod sela Trešnjevica pao u… »

Policijske akcije u Boru i Negotinu

Dnevnik 11.11.2016
Policija u Boru i Negotinu oduzela je, u dve odvojene akcije, tokom noći, ručnu bombu, 87 grama marihuane i 8,37 grama opojne droge spid, saopštila je Policijska uprava u Boru. U jednom stanu u Boru, kako se navodi, policija je kod sedamnaestogodišnje… »

Odluka Specijalnog tužilaštva do kraja godine

Dnevnik 11.11.2016
Slučajevi „Nacionalna štedionica“ – poslovni prostor ZOP-a, i „Sartid“ – prva privatizacija smederevskog koncerna iz stečaja, pre deceniju i po, biće rešeni. s tužilačkog aspekta u naredni mesec dana, saznaje nezvanično „Dnevnik”… »

Petoro povređeno na putu Kać–Žabalj

Dnevnik 11.11.2016
Pet osoba povređeno je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu putu Novi Sad – Zrenjanin između Kaća i Žablja koja se dogodila oko devet sati. Po nezvaničnim informacijama, G. T. (64) iz Novog Sada je zadržan u Urgentnom centru u Novom Sadu… »