Izvor: iKragujevac arhiva vesti 11.11.2016

Neradno danas u Srbiji: Slavimo Dan primirja u Prvom svetskom ratu

iKragujevac 11.11.2016
Srbija u petak, 11. novembra, obeležava državni praznik - Dan primirja u Prvom svetskom ratu, koji se proslavlja neradno. Po Zakonu o državnim i drugim praznicima u Srbiji, 11. novembar je neradan dan. Taj državni praznik uveden je 2012. Podsetimo… »

Obaveštenje: Izmenjen red vožnje

iKragujevac 11.11.2016
Zbog državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, danas će vozila u gradskom i prigradskom prevozu saobraćati po redu vožnje za nedelju i državne praznike. Javni gradski prevoz će funkcionisati po nedeljnom redu vožnje. To znači da će… »

Konkurs i uslovi: Budući taksisti moraju da ispunjavaju ove uslove!

iKragujevac 11.11.2016
U sredu, 23. novembra, u Skupštini grada, svi oni koji ispunjavaju uslove i žele da se prijave kao kandidati za taksi vozače polagaće ispit o poznavanju Kragujevca i propisa u oblasti taksi prevoza. Rok za prijavljivanje je nedelja, 20. novembar… »

Vozači, oprezno kroz kragujevac: Evo gde vreba saobraćajna policija danas!

iKragujevac 11.11.2016
Ukoliko prolazite kroz bilo koji deo Kragujevca, kao i bilo gde da se uputite uvek savetujemo bezbednu i vožnju prilagođenu uslovima na tim deonicama puta. U skladu sa tim, nezanemarljivo je i korisno izbeći kaznu. Evo gde bi posebno trebalo da vodite… »

Dnevni horoskop za 12. novembar 2016: Ribe uživaju sa partnerom, Lavu i Škorpiji mogući izdaci

iKragujevac 11.11.2016
Ovan - Partner se dosta trudi oko vas i ugađa vam u svemu pa vam to prija. Posao će vam krenuti na bolje pa možete da se opustite. Počnite da štedite. Zdravlje dobro. Bik - Ako ste usamljeni, uskoro će vas jedna osoba iz vašeg okruženja pozvati da… »

Ovih 10 namirnica bi trebalo odmah da prestanete da jedete!

iKragujevac 11.11.2016
Predstavljamo vam 10 stvari koje bi treblalo da obilazite u širokom luku, kada je zdrava hrana u pitanju: 1) ČIPS Jedna mala kesa čipsa sadrži 125 kalorija i 10 grama masti ( tri grama su zasićene masti). Ako jedete, na primer, samo tri kesice čipsa… »

Nadležni spremni za sneg!

iKragujevac 11.11.2016
Sve nadležne službe i gradska preduzeća spremno dočekuju predstojeću zimsku sezonu, a ukoliko bude potrebno, novcem iz stalnih budžetskih rezervi dodatno će biti angažovane i privatne firme. Javno komunalno preduzeće "Čistoća" uradilo je remont… »

Sve za kragujevac: Najbolji direktor u Kragujevcu (foto)

iKragujevac 11.11.2016
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dodelilo je krajem 2015. godine priznanja ''Čovek godine'' zaposlenima u sistemu socijalne zaštite. Jedan od petoro dobitnika je i direktor Zavoda za smeštaj odraslih ''Male Pčelice''… »

Ne propustite: Grupa "S vremena na vreme" nastupiće u Kragujevcu!

iKragujevac 11.11.2016
Grupa ,,S vremena na vreme" nastupiće u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu, 3. decembra 2016. godine. Članovi grupe su jedni od utemeljivača i predvodnika beogradske akustične scene. Grupu su 1972. godine osnovali Miomir Đukić Miki (gitara i… »

Otvoren renovirani paviljon u “Malim pčelicama”

iKragujevac 11.11.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u Kragujevcu je otvorio renovirani paviljon Zavoda za smeštaj odraslih Male pčelice. On je ukazao da je odnos prema građanima kojima je potrebna stalna briga pokazatelj humanog i civilizacijskog razvoja jednog… »