Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 11.11.2016

ČANAK: "Šešelj i njegov šljam započeli predsedničku kampanju"

Moj Novi Sad 11.11.2016
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine kazao je danas u saopštenju za medije da je prvi čovek SRS juče počeo predsedničku kampanju. Nenad Čanak je rekao da je Vojislav Šešelj sa svojim šljamom "bestidnim maltretiranjem i vređanjem Majkla… »

Novosađanin kažnjen zbog fotokopiranja udžbenika

Moj Novi Sad 11.11.2016
Novosadski Viši sud potvrdio je nedavno presudu Osnovnog suda u našem gradu i vlasnika fotokopirnice "Bonus" osudio na kaznu od godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, zbog neovlašćenog iskorišćavanja autorskog dela. Novosađanin Omer… »

Pet osoba povređeno na putu Kać - Žabalj

Moj Novi Sad 11.11.2016
Pet osoba povređeno je u saobraćajnoj nezgodi na putu između Kaća i Žablja. Dvoje je zadržano u Urgentnom centru u Novom Sadu, dvoje je poslato na Grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Jedna osoba je puštena kući.… »

Klinički centar Vojvodine: Nastavlja se gradnja lamela B i C

Moj Novi Sad 11.11.2016
Posle 30 godina nastavlja se gradnja lamela B i C Kliničkog centra Vojvodine. Radovi će se finansitrati iz kredita evropske investicione banke sa 35 miliona evra. Na površini od 33 hiljade kvadratnih metara biće smeštene dijagnostika i hirurgija… »

Pored SPENSA klizanje uskoro i u Dunavskom parku

Moj Novi Sad 11.11.2016
Za sada je jedino klizalište u našem gradu na Spensu. Tokom zime i privremeno klizalište biće postavljeno u Dunavskom parku, dok će klizalište na Štrandu, zbog ekonomske neisplativosti, verovatno biti iznajmljeno nekoj drugoj vojvođanskoj… »

Otežan rad eUprave zbog velikog broja zahteva za novu zdravstvenu karticu

Moj Novi Sad 11.11.2016
Direkcija za elektronsku upravu saopštila je danas da je u poslednjih 24 časa predato 24 000 zahteva za zamenu stare zdravstvene knjižice za novu elektronsku karticu i apelovala na strpljenje korisnika zbog velikog broja pristiglih zahteva. Usled… »

Jelena Galetin Žakić, PR menadžer: Ako nešto uradiš iz zadnje namere, nisi to uradio iskreno

Moj Novi Sad 11.11.2016
Bez dlake na jeziku, kroz šalu, a, u stvari, vrlo ozbiljno, naša današnja sagovornica pretresa svoja sećanja, otkrivajući nam detalje iz sopstvenog života koji su doprineli da bude cenjena i uspešna gradska faca. Jelena Galetin Žakić… »

Program za smanjenje broja uličnih pasa

Moj Novi Sad 11.11.2016
Program "Uhvati, steriliši i pusti" – CNR odnosi se na kontrolu populacije napuštenih životinja i preporučen je od Svetske zdravstvene organizacije. U Novom Sadu je u toku ove godine kroz taj program, koji sprovodi JKP "Zoohigijena i veterina“… »

Čuvenom novosadskom advokatu Slobodanu Beljanskom poništen doktorat

Moj Novi Sad 11.11.2016
Povodom inicijative Katedre krivično-pravnih nauka Pravnog fakulteta u Novom Sadu, dekan ove ustanove proglasio je ništavnom odluku o odbrani doktorske disertacije čuvenog novosadskog advokata Slobodana Beljanskog. Kako piše list "Danas", u… »

Osam načina da zaista uživate u produženom vikendu

Moj Novi Sad 11.11.2016
Pred nama su tri dana za opuštanje i užitak. Isključivo od vas zavisi da li ćete u ponedeljak doći na posao poletni, sveži i sa osmehom na licu ili ćete biti umorniji nego inače. Zato savetujemo da na ispratite naše savete kako da zaista uživate… »