Izvor: Novi magazin/Hronika arhiva vesti 11.11.2016

Štampa: Dikić priznaje umešanost u pripremu terorističkih napada u Crnoj Gori

Novi magazin 11.11.2016
Bivši komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić, osumnjičen za pokušaj terorističkog napada na izborni dan u Crnoj Gori, potpisaće s crnogorskim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice, prenela je danas podgorička štampa. Vijesti i Pobjeda… »

Poginuo pešak na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca

Novi magazin 11.11.2016
Jedan pešak poginuo je danas oko 17.40 kada ga je na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca udario kamion, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kako je rečeno agenciji Beta, muškarac je preminuo na mestu nesreće. Zbog nesreće saobraćaj se kod… »

DSS platio jemstvo Urošu Jankoviću

Novi magazin 11.11.2016
Demokratska stranka Srbije sakupila je novac i uplatila 50.000 evra, koliko je sud odredio jemstvo za uhapšenog funkcionera te stranke Uroša Jankovića. Janković je u četvrtak uveče pušten iz pritvora, objavio je Blic. "Članovi i prijatelji DSS… »

Morava krije traktoristu, deveti dan potrage

Novi magazin 11.11.2016
Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu Snežana Mitić izjavila je jutros Tanjugu da ni posle osam dana pretrage korita Velike Morave, nije pronađeno telo Zorana Blagojevića, koji je zajedno sa traktorom sa skele kod sela Trešnjevica pao u… »

Krstičević: Ponosan sam na učešće u operacijama u BiH

Novi magazin 11.11.2016
Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je danas, povodom informacija da je među 16 generala hrvatske vojske protiv kojih je MUP Republike Srpske podigao krivične prijave, da je ponosan na svoje učešće u vojnim operacijama u BiH i ocenio… »