Izvor: OK radio arhiva vesti 11.11.2016

Odlazak velikana: Umro Leonard Koen

OK radio 11.11.2016
Legendarni muzičar, tekstopisac i umetnik Leonard Koen preminuo je u 83. godini. Vest o smrti kanadskog muzičara, čiji su stihovi, šarm i specifična boja glasa obeležili svetsku muzičku scenu objavljena je na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici… »

Obeležen Dan primirja

OK radio 11.11.2016
Polaganjem venaca i cveća na Spomenik žrtvama bugarskog okupatora u centru grada, u Vranju je obeležen 11. novembar, Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Podsećajući prisutne na činjenice iz jednog od najkrvavijih ratova u istoriji sveta, predsednik… »

Protest vlasnika niških trafika

OK radio 11.11.2016
Zbog čak 4 puta povećane cene zakupa lokacije za postavljanje trafika, Udruženje privatnih vlasnika kioska iz Niša protestvovalo je ispred Opštine Medijana, tražeći povlačenje licitacije i sastanak sa predstavnicima Grada, kako bi postigli… »

Limit za službene mobilne od 500 do 3.500 dinara

OK radio 11.11.2016
Mesečni limit za korišćenje službenih mobilnih telefona organa grada Vranja i Gradske uprave, kao i način nadoknade njegovog prekoračenja jasno je određen odlukom gradskog Veća. Po tom dokumentu najveći paket za telefon ima gradonačelnik Vranja… »

Ni traga od nestalih Nišlija

OK radio 11.11.2016
Dvojica Nišlija nestala su u dva dana pre skoro 20 dana. Njihovi nestanci nisu povezani, ali od njih ni traga. O Zoranu Dimitrijeviću (41) iz Niša, koji je nestao je 24. oktobra nakon što je na kratko izašao iz stana roditelja svoje nevenčane… »

Da li je srpska vojna neutralnost dovedena u pitanje?

OK radio 11.11.2016
Srpski zvaničnici su nedavno potpisali notu o pristupanju naše zemlje tehničkom sporazumu o uspostavljanju borbene grupe Evropske unije "Helbrok". Stručnjaci postavljaju pitanje da li se tako naša vojna neutralnost dovodi u pitanje. Živimo kao da… »

Dva miliona potpisa da Hilari bude predsednica

OK radio 11.11.2016
Vašington -- Više od dva miliona ljudi potpisalo onlajn peticiju kojom se od Elektorskog kolegijuma traži da za predsednika SAD izabere Hilari Klinton, a ne Donalda Trampa. U peticiji se navodi da Tramp, iako je osvojio većinu elektorskih glasova… »

Sergej Trifunović spasio kasirku od napadača

OK radio 11.11.2016
Glumac Sergej Trifunović pokazao se kao pravi heroj kada je pre dva dana odbranio kasirku u jednoj prodavnici od pomahnitalog manijaka. Sergej je bio u marketu, u kome inače redovno kupuje, i primetio da čovek ispred njega na kasi urla i udara kasirku… »

Milenković ipak bez petog pomoćnika

OK radio 11.11.2016
Iako statut grada Vranja predviđa najviše pet pomoćnika, aktuelni gradonačelnik Slobodan Milenković imaće ih za sada samo četiri. Tako je odlučila SNS, lider koalicije na lokalu, potvrdio je Goran Nikolić, jedan od potpredsednika vranjskih… »

Morava krije traktoristu, deveti dan potrage

OK radio 11.11.2016
Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu Snežana Mitić izjavila je u petak ujutro Tanjugu da ni posle osam dana pretrage korita Velike Morave, nije pronađeno telo Zorana Blagojevića, koji je zajedno sa traktorom sa skele kod sela… »